Sidor

söndag 2 september 2012

Priscilla är dräktig

Ja, det är iallafall vad den lilla loppan tror. För enligt mig är hon det inte. Men hon har inte gått in i något nytt löp trots att det nu snart är 6 veckor sedan hon var inne hos Kurt. Jag har för säkerhets skull känt och kollat...men näääää.....helt tomt. Jag vill verkligen ha små bebbar från henne snart också.

annars så har dagen varit lugn. Det har regnat och regnar fortfarande, och i morse när jag steg upp tyckte jag att det var kallt i lägenheten. Kanske dax att höja lite på värmen. Så det har inte varit något att göra ute utan jag har suttit och grejat med saker inför utställningen i oktober. ..något som jag måste få klart. Och i morse gjorde jag en annons till katalogen. Fast mest så har jag vilat under dagen. Sovit i omgångar och det har varit riktigt skönt. Luna och Fjodor kuttrar här för fullt, det har varit många parningar mellan dom. Men trots att Luna har en kavaljer här så får hon riktiga vrålattacker och hon håller på ända tills Fjodor tycker att han ska göra "sitt jobb" Fast under natten har hon faktiskt varit lugn med det, även om jag då och då har vaknat till av att hon har vrålat för att hon är parad. Har försökt att dela lite på dom idag så att båda ska få lite lugn och ro men Luna gillade inte läget utan vrålade vid dörren att hon ville in igen.

Kurt gillar inte alls läget, han vill så gärna in till sitt rum. Även om han inte kan prata med mig och berätta det själv så vet jag att han trivs med att vara här. För även om dörren är öppen så ligger han helst i sin bädd på sängen....eller i någon av dom som är under sängen. Har tagit ut två av dom men han tycker inte det är lika skönt att ligga i dom i vardagsrummet eller i hallen. Jaja....han får stå ut någon dag till.



1 kommentar:

  1. ja jäklar vilka lungor hon verkar ha den lilla damen. Det är som här då. Ricki låter som en vuxen katt när hon morrar, spottar och fräser åt Totsi när de leker.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck