Sidor

fredag 28 september 2012

Habegär

Igår var Benny på väg till Jönköping för att sedan ångra sig och vara på väg till Värnamo. Hur som helst så var jag inte sugen på att följa med till något av det. Och han åkte inte heller. Idag skulle han till Halmstad....Biltema. Kan lova att han inte behövde fråga om jag ville med, jag är barnsligt förtjust i att åka till Biltema, finns massor som jag vill ha där.
Bland annat mappar och fickor som jag har till mina kattungar då dom jag hade var slut. Och så en massa annat hamnade i "min vagn"
Därefter var vi inne på Jula, även där hamnade en del med hem. Även in en snabbis till djuraffären för att köpa torrfoder till Sean och Steve.
Sedan vidare till Clas Ohlson där jag skulle ha nya blad till min contursåg. Där hittade jag även en annan såg, och efter lite tindrande med ögonen mot Benny fick jag köpa den. Men jag hade nog köpt den ändå, den kostade inte mer än 380:- Dagen avslutades med att åka och äta lite. För vi var hemifrån många timmar så lite mat i magen satt gott. Om Benny handlade något? Jodå, det gjorde han. Allt som han behöver till bilen som han ska fixa imorgon :) Och så köpte han annat till mig som han tyckte jag behövde när jag snickrar och har mig. Hem igen några tusenlappar fattigare men glad som ett barn på julafton :-)


Sågen som jag så gärna ville ha så att jag kan såga mina bitar rakt dom som ska vara raka. Väl hemma visade det sig att den hade många fler funktioner :)





Kunde bara inte låta bli alltså, passar precis ute där jag håller på så slipper jag joxa med mobilen för att kolla klockan. Tycker den är skithäftig....och faktiskt gjord av en sågklinga.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck