Sidor

torsdag 20 september 2012

Kattutställning i Varberg

Jag jobbar för fullt när det gäller utställningen i Varberg. Syns väl kanske inte så mycket då jag jobbar för det mesta i det tysta :) Började ju redan i maj med att "ragga" nya försäljare med fina saker som ville komma till oss. Och redan så pratade jag med kattutställare, uppfödare som jag känner som kanske ville komma och ställa hos oss i Varberg då det är Brittspecial. Jag har också "raggat" sponsorer och jag måste säga att jag är så supernöjd...För alla jag har kontaktat har jag fått till att sponsra oss med priser. Eller vad säger ni

*ICA Supermarket i Smålandsstenar
*Veterinärshuset i Värnamo (min veterinär)
*Statoil, macken här i Skeppshult
*HansAnns Design
*GD:s skor och tyger här i Skeppshult

I går kväll var jag hos HansAnns Design. Första överraskningen var att dom ju faktiskt inte bor mer än 25 km från mig. Så det tog ju inte så lång tid att åka tid. Väl där så var jag överväldigad av alla fina saker. Hade kunnat ta med mig hem allt. Maskinerna som Hans har önskar jag mig hett :) Han visade mig också små trix...som ni nog alla vet nu är ju att jag gillar att pyssla med lite av varje, och såga är ju en sak av allt. Sen så har ju Ann ett SPA där, massage och allt sådant där som är skönt och som man njuter av. Så snart jag får lite tid till att slappna av ska jag minsann beställa tid hos henne och njuta max, det tycker jag att jag är värd :)
Jag var alltså hos dom för att hämta upp priserna som dom sponsrar oss med.

Har också grejat med lite grafik och gjort en bild som vi kommer att använda som affischer. Och du som läser just dagens inlägg. Är du intresserad av att visa upp din katt på en utställning är du hjärtligt välkommen. Du som inte har katt är hjärtligt välkommen att titta på alla vackra katter som kommer att finnas där.



Tog en bild på en av dessa som jag hämtade ( fick 6 stycken). Jag har valt att sätta dit en tändare framför så att ni kan se storleken på det.




Har även gjort lite grafik till HansAnns också. Om du klickar på bilden så kommer du till deras hemsida. Där finns så mycket fint





Och klickar du på bilden nedanför så kommer du till inbjudan för våran kattutställning







1 kommentar:

  1. Jösses vad du har jobbat Lotta. Denna utställning kommer att bli något extra. Kram

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck