Sidor

lördag 1 september 2012

Luna är parad

Fast dagens titel var från början Luna löper igen
Och inatt har hon skrikit konstant...blev ju tokig i huvudet. Hon är den värsta löphonan som jag har haft. Och inte nog med att hon skriker, hon tar paus max 10-15 minuter....man hinner inte ens somna. Så med andra ord blev det inget med Kurt och parningen andra gången heller. Så imorse så åkte jag och hämtade Fjodor.

Det är lugnt mellan dom. Var Fjodor går där går Luna och nosar efter honom. Hon har kommit av sig lite, men Fjodor är inte så het på det han heller. Alldeles för mycket nya lukter här för honom så han måste lukta på allt först. Fast dom kuttrar mot varandra lite emellanåt. Vi får se om det blir något, men jag tror inte dom ger sig på det under dagen...men jag har ju haft fel tidigare. Hur som helst...NU ska jag försöka sova några timmar. Dom klarar detta själva. Blir det parning så lär jag nog höra det :) Med tanke på att det är Luna det handlar om.

PS....Jag hinner inte skriva klart inlägget så är en parning på G. Jag hade fel :) OCH det gick snabbt också. Luna är parad med allt som hör till.


















2 kommentarer:

  1. Fina fina Fjodor och vackra Luna. Ricki blev ju så söt så dessa bebbar måste ju bara bli nått extra med dessa som föräldrar

    SvaraRadera
  2. Inte undra på då att Ricki är pipig när hennes mamma gapar så under löp. Ricki är ganska asocial när det gäller att klappa och bära men ligger däremot gärna på mig när vi ska rasta/sova före eller efter middag.. Fniss

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck