Sidor

torsdag 13 september 2012

Kurt är kastrerad

Fast morgonen började inte så bra så att jag hoppade av glädje. Fick en mindre chock när jag kom till bilen och det visade sig vara is på rutan. Attans...redan. Det var bara 3+ och det gillar jag inte alls. Vart tog den där indiansommaren vägen som alla har gått och pratat om. Inte har den varit här iallafall. Regnigt och blåsigt varje dag och så nu detta...is. Gillas inte kan jag berätta.

Kurt är nu alltså kastrerad. Vi är hemma och allting har gått jättebra. Det är många år sedan som jag kastrerade en hane och då fick jag ta hem honom så snart han var färdig. Alltså precis nyvaken ur narkosen och yr i skallen och väldigt väldigt vinglig. När Tiger kastrerades så såg jag till och med på...allting gick mycket snabbt. Därför blev jag lite förvånad när jag skulle lämna Kurt på morgonen och hämta honom på eftermiddagen. Och när jag hämtade honom så kunde jag inte ens märka att han har varit med om att kastreras. Pigg och allert. Så skönt att han mådde så bra. Även när vi kom hem så var han precis som vanligt, men undantag att hans kulor var borta. Vilket inte verkar bekymra honom det minsta. Han är samma coola kille som vanligt.

När det gäller nytt boende för Kurt så är det klart. Telefonen har faktiskt gått varm här och det har kommit en del mail. Men nu är det ju inte så att jag vill bli av med Kurt bara så där. Jag vill att han ska få det bra, så jag har ratat många av dom som har hört av sig. Men....så ringde Eva och det kändes så himla rätt, jag kände direkt att hos Eva skulle Kurt få det superbra. Han kommer också att få en kattkompis, en britthane vid namn Simon och han är 5 år. Båda verkar ha samma lugna temperament så jag tror det kommer att gå superbra.
Eva skickade mig lite bilder på Simon och även på Kurts nya boende. Undrar om jag får följa med Kurt och bo där jag också. Helt underbart.

Simon




Här kommer Kurt att bo



1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck