Sidor

onsdag 12 september 2012

Sockerchock!!!!

Dom är så otroligt söta, både Sean och Steve. Det är väldigt svårt att slita sig från dom när man väl är där.

Idag var jag uppe hos mamma för det är dax att öka deras utrymme igen. Dom klättrar ju redan upp för väggen som dom har. Så ut med buren som dom ändå inte ligger i mer och ut med en liten matta och filtar och så leksaker. Och så fick dom smaka på blötmat för första gången. Och det gillades. Fast dom fick ju inte äta så mycket åt gången utan det blev mer som en smakportion. Mamma Tindra tyckte inte alls att dom ska äta själva så hon hade sitt huvud vid maten hela tiden hon också. Och i vanliga fall då vill hon knappt lukta på denna maten.
Tog lite bilder,  men det blev mest bilder på Steve. Sean var så trött så han sov hela tiden nästan. Och bilder på en sovande kattunge är ju inte så rolig.

I morgon är det dax att åka till veterinären med Kurt. Han ska kastreras, och på lördag ska han flytta till Mantorp. Jag tror att det är det bästa för honom och det kändes också väldigt bra när jag pratade med hans blivande matte. MEN....han finns kvar ute på blocket ända fram till fredag. Man vet ju aldrig vad som kan hända dessa kommande dagar. Det kan ju faktiskt vara så att hon ändrar sig.

Sean







Steve













2 kommentarer:

  1. Ja, sockerchock är precis vad det är, jag är alldeles i koma över dessa små pälstussar!!!
    Åhhh så Kurt, min älskling special: pussar o kramar o lycka till!!!

    SvaraRadera
  2. Å hoppas att det blir bra för Kurt hos sin nya matte. Mantorp är ca 17 mil från oss.

    Sockerchock ja jösses vilka söta marshmallows. Steve är bara så....

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck