Sidor

lördag 29 september 2012

Smyckehängare, den nya

Då har jag gjort en ny smyckehängare och utvecklat lite av den första som jag gjorde och nu blev jag rätt så nöjd. I det förra inlägget som jag skrev då jag gjorde den första kommenterade Kerstin och bad om en beskrivning. När jag gjorde denna så tog jag bilder på nästan alla moment. Men.....Jag vet inte om jag ska sätta ut det. Det behövs en del maskiner och alla kanske inte har det. Bland annat så ska man nog ha en konursåg för att det ska bli bra. För när man jobbar med så här lite mindre saker är väl inte en sticksåg det bästa att använda då det blir svårt att hålla i allt och samtidigt försöka få det bra. ( har gjort försök på det för längesedan )

Hur som helst. Den första jag gjorde var ju ett test, och givetvis vill jag ha en med britter. Så det blev till att försöka hitta några av mina egna bilder som jag trodde mig skulle bli bra. Det slutade med att jag bara tog några för att jag inte längre orkade leta. Jobbade med bilderna och fixade ihop till en mall som jag skrev ut. Bilderna som jag använde var på Tindra, Fjodor och Luna. Fast jag fick spegelvända den på Tindra för att få det som jag ville.




Sen så var det bara att gå ut och börja med allt och slutresultatet blev rätt så bra....Jag är nöjd. Så pass att jag har satt upp det på väggen. Fundering medan jag sprayade den var om jag skulle sätta dit en mindre rundstav på den plana ytan precis framför en av katterna vid kanten.....så kan man även ha ringar där :) Får se om det blir en sådan också.







1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck