Sidor

onsdag 19 september 2012

Jamie 6 veckor

Det vill säga om hon ska ha bebbar. Men som jag skrev häromdagen så kommer jag att följa och lägga ut om henne varje vecka. Sen återstår det att se med spänning om det tittar ut någon bebis. För hur det än är så växer hon. Hon har inte jättestor mage men den finns där. Har försökt känna idag igen men kan inte....får testa om någon dag igen. Kunde inte känna dom förra gången heller i vecka 6 och då var hon ju mycket större.
Om det är så att det tittar ut något så är det nog som Lena säger " Dom bebbarna är värdefulla" Blir ju i så fall Kurts enda kull.

Men nu måste jag erkänna att jag börjar bli lite orolig. Och jag funderar på att ändå åka med henne till veterinären. För om det inte är bebbar som växer i magen så kanske det är något som inte ska vara där. För med tanke på hennes viktuppgång så vore det väl sjutton om hon går skendräktig. Även om jag inte har någon erfarenhet av ju att en katt blir det, inget annat djur heller för den delen, så känns det inte som att hon är det....ÄVEN om risken finns.
Hennes vikt idag är 3700g, hon har gått upp med 615g på 6 veckor. Bara sedan i söndags har hon gått upp med 113g
En liten notis bara. Förra gången, samma veckodag så hade hon gått upp med 658g....alltså bara 43g mer än idag










Så...vad tror ni??



1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck