Sidor

onsdag 31 maj 2017

Spindelmannen

Spindelmannen har fått en ny skepnad och ett nytt namn. Det är en rödtabby pojke som heter Eros. Alltså, denna grabben är i en klass för sig. Inte rädd för något, ska alltid testa på en massa saker, många gånger är det faktiskt till det negativa. Men, det är ändå så jag vill ha det. Dom ska inte vara rädda, dom ska våga sig på nya saker, vara busiga och fulla av liv. Men ändå kunna slappna av i famnen vid behov.

Eros är ju uppe på diskbänken 1 miljard gånger varje dag nu. Och det är bara han. Fast jag inte har något ätbart där. Jag blåser på honom för att han ska backa och hoppa ner...backar gör han men inte hoppa ner.  När han tröttnar på att hoppa från köksbordet så tar han sats, springer och hoppar upp med framtassarna lite åt sidan samtidigt som han ger ett ljud ifrån sig. Han sjunger säkert låten "I belive I can fly" Igår när jag lagade mat så visade han nya konster. Och det var där jag insåg att detta var den nya spindelmannen. Har ni sett videoklippen med katter som klättrar upp för en slät väg? Han klättrade upp för spisen igår. LIVSFARLIGT!!!!!!! Han når ju inte upp till handtaget på ugnen även om han sträcker på sig. Men se upp skulle han. Givetvis tog jag ner honom, ville inte ha en stekt katt. Det fanns bara en sak för mig att göra. Skära upp en falukorvsbit (hade stroganoff igår) och denna biten skar jag upp i många bitar och slängde iväg på golvet, bort från mig och bort från spisen. Alla bebisarna var som hökar efter sitt byte. För annars stod dom alla nedanför mig och skrek efter smakbitar, trots att dom hade fått mat bara 15 minuter tidigare och det fanns fortfarande lite på faten. Jag fick står där bredbent och hålla balansen. Han kommer att ge sin nya familj så många goda skratt när han visar upp alla sina konster. Och han kommer att tala om varje gång han tycker något ska vara på hans sätt. PS till Patrik, blivande husse. Detta är en fas, han kommer inte alltid att hålla på så här 😎 Av förklarliga skäl finns inget bildbevis...tråkigt nog.

Igår fick jag ett paket på posten. Sötaste Anngert hade skickat mig det.. Hon tyckte jag behövde muntras upp efter kaoset med Phoebe. När hon var här sa jag till henne att jag hade letat efter en fisk som heter Nemo som katterna kunde plaska med. Men jag har inte köpt den då jag tycker den är för dyr. I paketet var Nemo. Jag blev så glad över detta så jag började gråta. Mina kattungeköpare är fantastiska, dom kommer på besök, dom piggar upp och jag får ny energi varje gång jag träffar någon av dom. Tog inga kort på invigningen av Nemo men filmade live. Och det blir nog inga kort förrän det blir fint väder ute och dom kan ha skålen med vatten och Nemo i ute. För det blev väldigt blött på golvet igår. För tillfället får dom inte gå ut i rastgården även om jag gissar att dom inte bryr sig om att det regnar. Men jag vill inte att dom springer ute och blir jätteblöta om tassarna och sedan går dom på toa. Då fastnar det ju en massa sand. Dom får komma ut på altanen senare när jag själv har varit där och tömt den, ska ha dit lite nytt. Så nu ska jag sätta mig och sy gardiner så det blir lite somrigt där ute. Inga bilder på bebisarna idag, endast en bild på tyget som jag ska sy.


------------------------------

1 kommentar:

  1. Så vackert tyg. Jag har en sommaräng på mina i köket. Lite 50-60-tal på något vis i känslan. Vilken rackare Eros är. Sötaste

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck