Sidor

tisdag 16 maj 2017

Ziras bebisar 9 veckor

Idag när dom fyller 9 veckor är det alltså bara 3 veckor kvar innan dom flyttar ifrån mig. 21 dagar!! Känner paniken komma krypande för varje dag, jag vet ju att dessa veckor kommer att rusa fram i rasande fart. Allting flyter på med dom precis som det ska. Dom följer utvecklingen som dom ska, är till och med lite före sig i en del saker.

Häromdagen kom Camio på att han ha en snopp. Givetvis måste man tvätta den och hålla rent. Eros kom på det så sent som igår och såg nästan förvånad ut. Eros som har varit en pratig, näst intill gapig kisse som har gjort allt han kan för att få sin vilja igenom blev ju av med rösten så snart jag öppnade upp allt. Men här finns ju fortfarande 2 dörrar som är stängda, den stora garderoben och toan ibland. När toan är stängd piper han för att man ska öppna om man är på den andra sidan. Den stora garderoben har han pipit framför men har inte satt sin tass innanför. Så han vet egentligen inte vad han piper över. Något som gör mig förvånad är att han inte piper utanför sovrumsdörren på kvällen. Jag menar, den dörren är ju alltid stängd efter att jag har gått och lagt mig. Påbörjade faktiskt skriva om var och en av dom, men till vilken nytta. Räcker ju att jag skriver att alla ungarna är otroligt sociala och framåt. Vill så gärna vara med hela tiden. Har dock kommit in i en period nu där nya ljud kan låta väldigt skrämmande, alltså till och med en liten fis. Dom spinner ikapp och kan lätt somna när jag gosar med dom. Dock har jag märkt på alla att dom tycker det är jobbigt med höga ljud, främst då när det har varit besök med barn som har sprungit. Dom är snabbare för varje dag som går. Ser en liten tendens på Sophia när hon springer att hon gör precis samma som sin mamma, springer in i väggen med tassarna för att ta fart. Inte varje gång men jag  gissar på att det kommer mer och mer.

Här är veckans vikter (och uppgången under veckan)
Camio 1199g +139g
Eros 1255g +160g
Athena 1160g +152g
Corinne 1119g +127g
Sophia 1214g +162g

Camio













Eros













Athena













Corinne













Sophia







1 kommentar:

  1. När jag ser Camio så tänker jag varje gång på Fjodor. Underbart söta ungar. Det börjar bli tjatigt men vad skall man skriva? De är ju så söta

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck