Sidor

torsdag 11 maj 2017

Morgonen efter

Nu blir det ett tidigt inlägg, väldigt tidigt. Jag har haft svårt att sova då jag har jätteont i mitt knä. Givetvis vred jag till det i förrgår så igår svullnade det och inatt gjorde det ont fast jag knappt rörde på mig. Och, dessutom ska jag ju ut och resa, ska ju hämta hem Elena. Så jag har resfeber. Allt som jag brukar göra på morgonen har jag idag gjort 2 timmar tidigare. Kollade först igenom bebisarna, ville se dom gå. Ville kolla så ingen haltade. Fast förra gången så hände det ju efter 2 dagar. Men jag har förhoppningar om att dom slipper det. Har ju inte hänt så många gånger hos mig att dom har fått så taskiga biverkningar som med förra kullen. För ingen av dom haltade iallafall nu på morgonen. Igår var dom totalt utslagna. Dom sov mer eller mindre hela dagen, kändes väldigt konstigt. Inte ens vid lunchtid vaknade dom. Och jag ville inte väcka dom bara för att dom skulle äta, dom fick vakna själva och få mat senare. Men att dom inte åt så bra igår syntes på vågen när jag vägde dom för en liten stund sedan. Hur som helst så är alla pigga och har lekt och ätit bra. Camios öga ser mycket bättre ut redan nu och då har jag behandlat det bara 1 dag.

Som ni förstår blir det inga bilder idag heller. Orkar inte stressa med bilder nu. Måste få i mig lite frukost  då det bör gå ett par timmar innan  jag tar antibiotikan. Jag måste mocka och skriva en lapp till mamma som ska vara barnvakt. Vill vara säker på att hon ger dom rätt mängd mat även om hon har sett mig ge dom flera gånger. Men hon glömmer. Förra gången hon var barnvakt gav hon dom alldeles för mycket mush vilket resulterade i att dom var dåliga i magen...och det vill jag inte.
Kan ju också säga att jag gillar inte titta ut nu. Det snöar fast det står att det ska komma en regnskur. Hoppas det slutar snart.

1 kommentar:

  1. Elena är det namnet hon skall ha eller hur var det med namnet Katja som for förbi?

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck