Sidor

söndag 21 maj 2017

Jobbigt!!

Igår kväll tyckte jag det var jobbigt, skitjobbigt. Bebisarna har ju mått dåligt i några dagar och när dom mår dåligt så gör jag det också. Dom har alltså spytt och haft diarré var och en av dom, var och en med var sin dag. Och natten mellan fredag och lördag så började Sarah också. Inget  med Tussen och Zira. Alla Ziras bebisar har ju ändå ätit och busat  omkring, även om mängden mat har varit mindre och sovandet har varit mer. Men Sarah ville inte ha någon mat alls igår. Jag har med åren lärt mig att ha is i magen och inte sticka iväg till en veterinär så snart det är något. Jag har lärt mig känna och se när och om dom behöver veterinär. Om inte Sarah hade börjat äta i morse, ja då hade jag kontaktat min veterinär för att kolla upp henne.

Igår kväll gav jag Sarah lite vatten med druvsocker i. Kände att hon behövde få i sig lite energi. Hon har alltså också varit med och busat under dagen. Men vid 13-tiden igår så slocknade alla och sov ända fram till kvällen. Ingen av dom var och åt. Och varmt var det så altandörren var stängd och här hängde frottéhanddukar lite varstans som var blöta och kylde ner lägenheten. Men då dom redan var låga så gjorde nog värmen sitt också. I morse åt Sarah också. Hon stod och skrek ikapp med Eros om att få maten först, för jisses, hon har ju vrålhungrig. Alla mår kanonbra idag vilket känns så skönt. Varför dom har mått dåligt vet jag så klart inte.

Eftersom dom har varit "lugna" i flera dagar så härjade dom runt i rastgården i morse som små vildar. Försökte mig på lite bilder, men i vanlig ordning hamnade dom flesta i papperskorgen.



Alla mina katter på en och samma bild, inte så ofta som det händer. Och alla är ju faktiskt inte mina, 5 av dom flyttar snart.  

















1 kommentar:

  1. Å så väl jag känner igen det där att man mår dåligt när ungarna gör det! Så är det med valpar också! Mina var lösa i magen med diarréer för ett par veckor sedan...det var inte roligt. Just magar är känsliga saker på småpluttar och man blir lite fixerad på att kolla konsistensen ��

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck