Sidor

fredag 12 maj 2017

Välkommen älskade .....

Välkommen hem till oss. Tänk att man kan bli så förälskad bara så där tvärt. Hjärtat svämmar över. Var ju och hämtade hem henne igår. Lite nervös måste jag erkänna då jag har bebisar här hemma och en mamma som vaktar dom som en hök.

Resan hem gick kanonbra, hon sa inte ett knyst, pep till ett par gånger bara och det var precis när vi startade. Tror minsann hon låg och sov redan innan vi hann utanför Åby (Norrköping) Efter Jönköping var jag tvungen att ta en kissepaus och tittade till henne...levde hon? Jadå, det gjorde hon men hon låg och sov så gott, brydde sig inte ens om att jag pratade med henne utan sov vidare. Hon hade en stor och skön transport där hon även hade tillgång till en toa. En resa på 3 timmar är långt för en bebis på 12 veckor och kanske behövde hon kissa...eller nåt. Men noop, det behövdes inte. När jag kom till Smålandsstenar sa jag till mamma att släppa ut Tussen och Zira. Jag ville att bebisarna och hon skulle få träffas först. Väl hemma öppnade jag upp och hon gick ut med svansen i vädret. Bebisarna här var nyfikna och började lukta på henne och allt gick kanonbra. Lite morrande kom senare men efter lek med alla tillsammans funkade det mycket bättre. Hon har ju- ++++++++++ orry, det var Eros som skrev)
Hon har ju  nu fått ett annat namn. Elena passade inte på henne. Inte ett dugg. När jag bestämde mig för henne så var jag inne på Sussie. Inget annat (Elisabeth, var fick du Katja ifrån? Har inte ens varit på tal) Hennes tilltalsnamn här hemma kommer att vara...Sarah. Passar henne jättebra.

Efter en stund släppte jag in Tussen och Zira. Zira gick direkt fram till henne och nosade.
-Hej, säger Sarah som är väluppfostrad.
-Är det du som är min nya mamma?
-Va!! Zira tittar frågande på Sarah och sedan lika frågande på mig
-Ja, det kanske jag är
-Vad bra, säger . Sarah. Skönt också att du har samma färg som min riktiga mamma Petra.

Efter det traskar Sarah vidare och nosar och kommer fram till Tussen.
-Hjälp!!!!! Vad är du för något?
-Ja, det är väl meningen att jag är din nya pappa då. Tussen nosar och pratar på i vanlig ordning.
-Aldrig i livet. Sarah är bestämd, fräser och spottar lite på Tussen. Varav Zira kommer fram snabbt som sjutton och ger Tussen en höger
-Låt henne vara, rör henne inte!
-Men..........Jag har inte gjort nåt.

Efter det blev det lite oroligt överallt. Sarah tyckte allt var skitjobbit och fräste både åt höger och vänster. Så jag tog med henne in i sovrummet och vi var i sängen och gosade en bra stund. Tills hon somnade. Hon var jättetrött. Själv höll jag också på att somna men gick upp, var tvungen att laga mat, hungrig som bara den.Efter maten in till Sarah igen som fortfarande låg och sov och jag lät henne vara. Hon sov hela natten, inte ett ljud från henne. Vid 5-tiden sa hon till att hon ville ha gos vilket hon också fick. Efter att alla hade fått frukost fick alla bebisarna komma in till henne och vi lekte alla tillsammans. Idag gick det kanonbra. Just nu är det öppet överallt och alla springer omkring och leker. Sarah också, även om det kommer lite morr från henne emellanåt. Jag låter henne träffa Zira när hon har slutat morra på bebisarna, känner att det blir bäst så. Hon är  inte med och leker lika vilt som dom andra
-Nä, det är ju barnsligt, jag är ju stor nu.
Corinne försöker bjuda henne till lek hela tiden. Följer efter henne som om Sarah var hennes stora idol. Sarah fräser till lite vilket Corinne inte bryr sig om. Tuffingen Eros är lite rädd för henne.
-Ja, och vad är det för fel med det då? Kolla hennes färg, jag blir yr!!
Camio var lite avvaktande på henne igår men idag har även han bjudit upp till lek. Athena är lite avvaktande
-Ja, komma hit och tro hon är något.Och så har hon knappt någon päls....kolla vad kort den är.
Även Sophia bjuder upp till lek. Sophia var den första till att nosa på Sarah och bjuda upp till lek. Det här kommer att gå kanonbra.

Har tagit lite bilder på henne

Efter lek blev alla jättetrötta. Till slut låg jag med 6 bebisar i sängen och alla spinnande. Älskar det ljudet
3 kommentarer:

 1. Vad kul att allt verkar ha gått bra Lotta. Och att bebisarna verkar svarat bra på vaccinet♡

  SvaraRadera
 2. Ujujuj så söt hon är.
  Undrar om du och jag pratade om en av våra katter som heter Katja om det är där jag fick det från......

  SvaraRadera
 3. Kopplar av från valpar så här på nattkröken! �� Intressant att följa ungarnas utveckling och relationer, särskilt när det kommer en nyinflyttad! ����

  SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck