Sidor

torsdag 4 maj 2017

Phoebe är parad

Då kom äntligen Phoebe in i löp. Och hon har fått träffa Tussen. Blev väl inte riktigt som det var planerat, men det blir bra det här också. Om det har tagit sig vet jag så klart inte. Men parning är hörd och sedd. På måndag är det meningen att det har gått 1 vecka och från den dagen kommer jag fortsätta blogga om hennes dräktighet. Om cirka 3 veckor får jag rota runt på hennes mage och se om den lyser up med hallontuttar. Hur som helst så var hennes vikt 4218g vid parning. Och OM det har tagit sig så kommer det bebisar den 5 juli. På fliken Planer kan du se vilken färg kattungarna  kan få. Har tagit mig själv i kragen och tagit nya bilder på henne och på Tussen. Tussen är så tacksam att ta bilder på så alla hans bilder får ett eget inlägg idag. 

Det är mycket som händer nu. Lite för mycket tycker jag. Men å andra sidan så är det ju precis så som jag vill ha det. Idag är det bara 1 vecka kvar innan jag hämtar hem  min nya lilla tjej Elena. Ska bli så spännande. Den 8:de (tror jag det var) kommer min veterinär Ulrika hit och så ska alla bebisarna få sin första vaccination. Ulrika är så duktig. Hon gör även en flygande besiktning innan hon vaccinerar dom vilket jag tycker känns jättebra och tryggt.
Dom sista 2 veckorna har jag grejat mycket ute, både i snö, regn, hagel och blåst. Och som igår, full sol och helt underbar värme ute, låg runt 20+ Första gången som altandörren har stått öppen hela dagen för detta året. Och bebisarna har sprungit ut och in som det har behagat dom. Jag har inte lämnat dom ute utan uppsikt. Dörren till rastgården var upplåst så om jag hade märkt något så kom jag in snabbt. För växthuset som jag höll på att greja med ligger ju strax utanför. Var lite spännande att se hur dom skulle göra när dom blev trötta. Men duktiga som dom är gick Camio och Eros och la sig i soffan medan tjejerna la sig i min säng. Jag behöver inte vara orolig längre att dom går hungriga för är blötmaten slut så går dom och knaprar på torrfoder.
Dom har nu även kommit upp i  fönstret i vardagsrummet. Fast bästa stället är min säng och då gärna obäddad. Så ofta, väldigt ofta nu så sängen vara obäddad. Vill liksom inte störa dom. Dom är inne i en fas och jag låter dom forska färdigt först.


Phoebe. Några bilder är suddiga men lägger ut dom ändå då man ser hennes färg så bra













Tussen, bara en bild på honom här då han har ett egen inlägg. Tycker han är så vacker.





Uppe i fönstret är roligt att vara










Gissa om jag är nöjd som fick alla syskonen på en och samma bild idag




Så här såg det ut för 7 veckor sedan





Skojar lite bara. Fick faktiskt riktiga bilder på dom 💖












Och för ovanligheternas skull kommer här bilder på gammeltanten Tindra som nästa månad fyller 8 år. Hon är alltså syster men Tussens farmor.
 Cosmopolitan's Sunshine
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck