Sidor

tisdag 2 maj 2017

Ziras bebisar 7 veckor

Finns det ett stoppur någonstans som gör att tiden stannar kvar i detta nu. Så jag får ha bebisarna i denna åldern och att dom aldrig flyttar ifrån mig!?! Trots att dom är riktiga huliganer nu, inte stilla alls. 2 lägen gäller, fulls ös eller sova. Hade så stora ambitioner i morse. Kalasfint väder ute och jag skulle fota i rastgården tänkte jag. Men det blir inte alls idag som det brukar vara vid veckorfotografering. Försökte få till några gruppbilder igår. Gick ju inte det heller. Dom ville inte alls. Så då skulle jag få till något fint foto på var och en. Gick inte det heller. För då skulle dom minsann vara tillsammans och störa varandra. Dom bilderna har jag lagt upp i ett eget inlägg HÄR.
Dagens foton får jag nog dela upp i 4 inlägg, det blev så jättemånga. Och jag tänker inte sitta och sortera vilka som ska vara med eller  inte. Fler bilder på några av bebisarna. Men så blir det ibland.

Som ni förstår så mår bebisarna kanonbra. Det är så mycket spring och bus i dom och det är med andra ord precis så som jag vill ha det. Denna veckan så har alla visat att det inte är speciellt svårt att komma upp på köksstolarna. Upp på bordet är lite svårare då stolarna ligger så pass nära och bordet är halt för dom, inget att sätta klorna i. Men jag är duktig på att glömma föra in stolen så en av dagarna hittar jag dom här uppe. Dom tokälskar att vara ute i rastgården. Det är spring och bus precis hela tiden, speciellt idag när det är så fint väder. Vat tvungen att åka iväg en stund tidigare och då ta in dom....ingen poppismatte då inte. Skulle vilja släppa ut dom just nu men ingen idé så jag ska iväg igen om en liten stund. Och då gör jag dom bara ledsna om jag tar in dom om 10 minuter igen.

Dagens vikter och veckans viktuppgång är
Camio 910g +140g
Eros 935g +112g
Athena 829g +144g
Corinne 842g +115g
Sophia 880g +133g

Som jag skrev tidigare, bilder i flera inlägg, kolla i kolumnen till vänster. Lägger ut alla bilder som jag har tagit dom.































4 kommentarer:

  1. Vilken underbar rastgård! Jag förstår att de bara vill vara där och leka.

    SvaraRadera
  2. Vilka ljuvliga bilder du tagit.

    SvaraRadera
  3. En sån underbar miljö du skapat! ��
    Så intressant att jämföra kattungarna med mina valpar som är lika gamla!

    SvaraRadera
  4. Hmm det blev fel! Är inte anonym!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck