Sidor

onsdag 10 maj 2017

Vaccinerade

Idag blev då bebisarna vaccinerade. Precis som vanligt tycker jag det är skitjobbigt när dom får sina sprutor, även om det går fort och  oftast inte känns alls för dom. Nu får jag bara hoppas att dom slipper biverkningar som den förra kullen fick med att dom blev halta och hade ont. Men denna gången är jag förberedd med Metacan ifall det skulle behövas. För dom ska inte behöva gå och ha ont. Blir väl också några dagar som dom blir lite låga, både med mat och lek. Vi får se. Allting gick bra, även om Camio tyckte det gjorde ont och Zira blev lite orolig då han skrek till. Och vet. Ulrika tyckte alla var jätteduktiga och fina. Hon gjorde som vanligt en flygande besiktning på dom också och allting var bra. Hon kollade även Camios öga och kunde inte se något sår hon heller, men det var ändå lite svullet så jag fick ögondroppar SentrX som hon hade med sig i sin väska och som jag ska ge 1 droppe 3 gånger dagligen vilket jag redan har börjat med. Förhoppningsvis blir det bättre nu.

Milla flyttade igår men det är bara på prov i 2 veckor för att se om dom tycker om varandra. Milla är ju en pratig katt och man måste nästan ha psyket för det och gilla pratiga katter. Jag personligen gillar det inte, då hade jag skaffat mig en annan ras som jag vet pratar mycket. Britter är ju oftast tysta. Var ju lite orolig för Eros då han verkligen pratade och hade sig hela tiden. Men efter att jag öppnade upp allt här hemma så har han slutat, nu säger han bara till mig på skarpen när han tycker jag är för långsam med att ge honom mat. Om det fungerar med Milla i hennes nya hem så kommer hon att vara foderkatt och jag kommer att ta en kull på henne. Men går det inte så sätter jag ut henne till salu igen. Finns några som redan har hört av sig så jag får be dom vänta 2 veckor innan jag vet hur det blir.

I morgon är det dax. I morgon är dagen när jag ska åka och hämta hem min nya familjemedlem. Så otroligt roligt och spännande. Ska bli roligt att träffa uppfödaren Patricia igen, det var ju ett tag sen. Dessa veckor sedan jag bestämde mig att köpa henne har gått kanonfort. Det enda tråkiga är att jag får åka själv, det var ingen som kunde följa med och hålla sällskap. Men det går nog bra iallafall. Så gissa om jag kommer att bomba er med bilder på henne också? Lite spännande blir det att se hur det går med henne och bebisarna, skiljer ju knappt 4 veckor mellan dom.

Det är ju nu över 4 timmar sen som vet. var här. Bebisarna slocknade direkt när hon gick och har faktiskt sovit sedan dess, inte alls samma race som dom brukar ha på förmiddagen. Dom har inte ens vaknat för att få middag nu. Men jag väcker dom inte utan låter dom sova och hoppas på att dom piggnar till i eftermiddag. Meningen var att vi skulle ha kalas idag igen. Corinnes blivande husse fyller 60 år idag och Corinne ville bjuda på kalas sa hon. Allting finns här men jag lägger inte upp något på fat förrän jag vet om dom orkar och vill. Annars får dom skjuta upp kalaset till på fredag då det inte finns tid till det i morgon. Hur som helst. Stort grattis på din 60-årsdag Per. Hoppas du får en bra dag.

Det blir inga bilder på bebisarna idag, låter dom vila och hoppas att ni förstår.

1 kommentar:

  1. Vad ger du dom för vaccin?
    Jag har börjat ge mina purevac.och är verkligen supernöjd med den. Här bett mö veterinär att ha det hemma.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck