Sidor

söndag 7 maj 2017

Härlig morgon

Redan när jag gick upp vid 4-tiden så var det faktiskt +9 grader ute. Vid 5-tiden kom solen fram och den skiner nu också. Visserligen så är det mörka moln som kommer hitåt, blir nog regn sen som dom har lovat. Igår var vädret helt fantastiskt, jag till och med fick en massa färg när jag var ute och höll på med växthuset. När jag var iväg till tippen vid 9.30 var det redan 18 grader. Dessa dagar som har varit så fina har gjort att träden bara så där blev gröna. Härligt. Givetvis har jag varit ute så gott som hela dagarna. Och dom sista dagarna har det ju varit växthuset som jag har grejat med. För första gången i mitt liv så har jag använt mig av silvertejp. Fanns inte så mycket annat som jag kunde göra. Jo kanske, skruva fast allt men risken att plasten hade gått sönder eller annat som inte är önskvärt. Jag har nu tejpat klart båda långsidorna. Och jag har varit så frustrerad. Först var det stora problem med att få dit clipsen. Sen smätte doom iväg hullerombuller och jag fick försöka få dit dom igen. NU när jag ville ha bort dom, ja då var ju givetvis det ett problem. Till slut fick jag ta en tång, klarade inte av att jobba med fingertopparna mer. Men det blev bra och jag är supernöjd. Bara kortsidorna kvar nu men det tar jag om någon dag. Måste bara få vila mina händer lite. Igår framåt kvällen var det grillpremiär. Benny fick äran. Men han fick inte ta in grillen till altanen. Alltså, ungarna är alldeles för nyfikna för att jag skulle våga det. Och medan han höll på satt alla och tittade på honom och följde varje grej han gjorde. Och medan vi åt det grillade fick  dom sin mat.

Givetvis släppte jag ut ungarna i morse. Dom tokälskar att springa ute i rastgården.Och jag älskar mina mornar med mitt kaffe där ute och bara njuta av deras bus. Igår morse var den första morgonen som jag kunde sitta så utan att frysa. Och  i morse satt jag med linne. Och även idag hade jag med mig kameran. Igår blev det ju katastrof, alla bilderna hamnade i papperskorgen. Men nu kröp jag på alla fyra och med kameran i den ena handen och vippan i den andra lyckades jag iallafall få till en del riktigt bra bilder. Även idag hamnade många  i papperskorgen.



Här ser ni orsaken till att bilderna hamnar i papperskorgen. Sophia satt jättefint och precis när jag skulle ta bilden så skakade hon på huvudet.




Likaså Corinne satt fint, men hoppade iväg



Eros också





Men som sagt, idag fick jag till några fina bilder iallafall. Och för en gångs skull blev det flera på Sophia. Lägger ut dom i den ordning som jag tog dom





















































Det syns inte ens att jag har använt silvertejp.



1 kommentar:

  1. Växthuset ser kanon ut och kattungarna är ju såå "fula" så man dör sötdöden.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck