Sidor

tisdag 9 maj 2017

Ziras bebisar 8 veckor

Alltså, det är ju helt galet. Om bara 4 veckor så flyttar dom. Kan känna paniken komma krypande. Att få tillbringa mina dagar med dom berikar min vardag. Jag är ju partisk men jag tycker dom är kanonfina. Dom hänger fortfarande ihop, alltså inga megaöron eller lång svans. Så det blir nog bra, även om dom börjar växa ur sig innan flytten. Hör liksom till, även om det ibland händer att dom inte växer ur sig förrän senare.

Allting går framåt med dom och dom följer utvecklingen i rätt riktning. Har ju varit tidiga i det mesta. Ibland känns det som att dom är äldre än vad dom är och jag får nästan dubbelkolla om veckorna stämmer. Vikten är kanon även om dom ligger lite efter nu från förra kullen. Men dessa bebisar är mer aktiva, ligger inte och sover så mycket som dom andra gjorde. Visst var dom andra busiga också men dessa är snäppet "värre". Är också väldigt glad över att dessa ungar är så otroligt rena, det är inte mycket jag behöver göra med dom när det gäller tvättning. Har inte ens behövt rensa deras öron än. MEN, dom andra hade ju en massa gräs/jord och annat att springa i och var ju jämt skitiga överallt. Så bygget med soldäcket har sina fördelar. Nackdelarna är väl att det inte finns så mycket gräs för dom att springa runt i. Tror det är orsaken till att dom är så mycket på kullen där det är lite grönska kvar.

Vikten på bebisarna idag är
Camio 1060g +150g
Eros 1095g 160g
Athena 1008g 179g
Corinne 992g +150g
Sophia 1052g 172gJag mår inte så bra och orkar bara inte lägga upp alla bilder för varje bebis. Tror ni alla vet nu vem som är vem 


Nomnomonom1 kommentar:

  1. Oj. ..sååå fina bilder på kattungarna! !
    Smälter....
    Kram &Tazz/Lena

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck