Sidor

söndag 1 maj 2016

Love 8 veckor

-Jamen du!! Om du "slänger" ut dom på altanen så kanske det funkar. Att prata för mig själv är inget ovanligt, händer väldigt ofta kan jag tala om. Så, sagt och gjort, kolla hur varmt/kallt det är ute, 5+ är helt ok för att släppa ut kattungarna på altanen. Och FORTSÄTTA försöka ta lite bilder. Men nä, det funkar inte. Inte ens försök till att filma dom funkar. Har slängt hur många bilder som helst och även filmer. Och för att inte hamna på hispan så fick jag helt enkelt ge upp efter 2 timmar. Orkar bara inte.

Försökte med ny vippa vilket resulterade i att Calle bara fräser och morrar så snart någon av dom andra kommer i närheten. Ny favorit tror jag bestämt, det är en liten harsvans.
-Jag förstår inte hur du bär dig åt, alltid så fina bilder på bebisarna. Det var Linnéas kommentar till mig när dom var och hälsade på Love senast.
-Nämen, det är bara att sätta upp dom i sängen och fota. Det funkar ju alltid.
Jomenvisst gööööör det. Pyttsan, inte dom sista 2 veckorna. Och som tur är så förstår nog Linnéa varför det inte blir så mycket bilder på just Love idag. Han är ju inte still, bara när han sover. Tog in honom i sängen men han skulle bara studsa omkring och leka, krypa in under kuddarna...eller bara försöka vara uppe hos mig. Jag känner mig som en nåldyna efter honom, små stick efter hans klor utmed hela smalbenen, och på låren tillkommer det varje gång jag sitter på golvet. Huliganunge!!! Han är den som är mest aktiv av dom.

Idag är han alltså 8 veckor. I fredags kväll var jag med honom hos vet. Ulrika och han fick sin första vaccination. Vilket inte var det minsta problem. För att han skulle slippa åka ensam i transporten fick han resesällskap av Dockan, men det hade nog inte behövts. Inte ett ljud vare sig dit eller hem. Och hemma hos Ulrika fick dom gå runt och spatsera, dom var på toalådan, dom lekte och fick gos från resten av familjen. Inte ett dugg skraja eller tillbakadragna, ville bara vara med hela tiden. Imorgon är det 1 vecka sedan som jag började ge dom Mush, dom tokälskar det vilket jag tycker är superbra. Mindre roligt att Lillan är som ett plåster efter mig och vill ha Mush precis hela tiden. Men hon får 2 bullar på morgonen och 2 på kvällen. Det får räcka till hon är mer van vid det och då kanske jag ökar med en bulle morgon och kväll. Av ungarna så är det Love som gillar det mest, han får i sig sin ganska så snabbt och sen försöker han sno dom andras. Men då får han bara morr och fräs åt sig och han får gå därifrån.

Vikten denna veckan är 919g och han har under veckan ökat med 136g.










Dom flesta bilderna såg ut så här på Love :(
Nu är jag så trött så jag tänker faktiskt gå och lägga mig. Känner att jag behöver det efter allt fotoslit nu på morgonen. Nu vågar jag inte ens lova bilder om det ska fortsätta så här.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck