Sidor

torsdag 26 maj 2016

Love försvunnen

Om jag ska iväg någonstans så får katterna vara inne även om rastgården är nätad. Jag skulle aldrig låta dom gå fritt utan mig hemma eller någon som är "barnvakt" Och dom får  heller aldrig gå ut nattetid, skulle det vara så kan jag lova att jag inte hade fått någon sömn själv. Varje dag räknar jag in dom och när någon fattas får jag panik. Dom vuxna är det inga problem med, dom är liksom för stora för att kunna gömma sig. Men dom små...Undrar hur många gånger dom har fått mitt hjärta att bulta extra hårt...Undrar hur många gånger jag har trott att dom har råkat smita ut genom dörren när jag har gått in eller ut. Inte nog med att dom är så små, dom är ju kvicka också. Igår fick jag leta efter Love. Trots att jag ropade på honom och lockade med diverse leksaker som låter kom det ingen Love. Panik. Till slut hittade jag honom. Han låg och sov och hade minsann inga bekymmer alls med sitt ställe, tyckte nog att han var supersmart som hittade dit, och jo, det var han nog. Han hade nämligen lyckats med att krypa in i ett kuddvar ute på altanen. Att jag hittade honom där var för att jag började lyfta på alla kuddar ifall att han hade lagt sig under någon av dom.









När det gäller Love så känner jag paniken komma krypande, han flyttar ju till helgen. Det kommer att bli så otroligt tomt efter honom, ingen som kryper upp hos mig i soffan på kvällarna. Jag misstänker att han är den av mina kattungar som jag kommer att ha svårast att släppa ifrån mig. Jag är verkligen kär i honom. Lillan och Zira kommer nog bara att tycka det är superskönt att slippa detta yrväder. För han kan smyga på Lillan bakifrån för att sen ta en djupdykning rakt på henne. Lillan tillrättavisar honom. Men när han gör samma sak med Zira så åker han på en höger. Förresten, Lillan gick ur sitt löp måndag eftermiddag. Blev så tyst här.

Idag är det meningen att det är dag 61 för Milla. Vägning så klart och vågen visar 3767g hon har gått ner med 33g sedan igår. Imorse när jag vägde henne hade jag med mig kameran och tog ett par bilder för att visa hennes visa mage. Otroligt spännande att se vad som pluppar ut. Även kloklippning stod på schemat. Hennes klor växer så otroligt fort och jag vill att hon ska vara kloklippt inför sin förlossning så att inget händer.






1 kommentar:

  1. Urgullig Love...��kuddar..påsar..
    Oj..så spännande..Milla!
    B&B&Lhälsar

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck