Sidor

tisdag 10 maj 2016

Underbar tid

Helt seriöst alltså, det finns absolut ingenting bättre än när jag vaknar på morgonen, efter en hel natts sömn, vilket typ inträffar 1 gång varannan vecka. Solen tittar fram trots att klockan inte är mer än runt 6-snåret. Fåglarna kvittrar, träden är gröna. Jag tar i vanlig ordning med mig kaffe och öppnar upp till rastgården. Där avnjuter jag mitt morgonkaffe med fåglar som kvittrar, vatten som porlar och ungarna som följer mig ut och börjar leka. I morse tog jag ut lite leksaker till dom men dom fick jag ta in igen. Dom var vid det en liten stund sen busade dom runt som vanligt. Leksaker är bättre inomhus, utomhus ska man springa och motionera, leka tafatt och slå kullerbyttor.

Igår blev det ju ingen blogg. På morgonen tog jag inte med mig kameran ut och då var det heller inte lika kul att blogga utan bilder. När ungarna kom in för mat och vila stängde jag ut. Det började bli för varmt för dom, dessutom skulle jag greja lite och ville inte ha deras hjälp. Den lilla kullen och allt runt omkring behövde en inramning. För när jag vattnade så åkte allt vatten och jord iväg. Blev nöjd, men inte med delen runt vattnet. Vill ha något som är mer följsamt. Har ju dom där kanterna som är av plast, men jag tycker dom är fula, dessutom om någon av katterna kommer åt så delar dom på sig. Så jag ska kolla vad kanterna kostar på jem&fix. För jag har inget material kvar att ta av. Ska också planera lite var jag ska sätta mina plantor  med rabarber och några andra perenna växter. Milos blivande matte ringde igår och var så glad för bilderna på bloggen. Samtidigt hade hon läst att jag skulle ha rabarber ute och frågade om jag ville ha av henne, hon hade 2 olika sorter. Skulle också få lite perenna växter. Blev givetvis jätteglad. Så det blir till att plantera lite nästa vecka. Igår var jag även hemma hos Lenas dotter Karolina och fotade lite hennes barn, Vilja och Lycka.
Som vanligt den sista tiden sätter jag ut bilderna i den ordning jag har tagit dom.


Ifall någon undrar över vad det är som hänger på/över stubben så är det en solcellslampa. Finns flera av dom i rastgården och det lyser upp jättefint när det börjar bli mörkt.






Milo i klättertagen igen



Och i morse lärde han sig hur man klättrar NER




Tänk om Love kunder vara still så jag fick en vettig bild på honom




Wohoooo, Lillan är med på att posera idag.





Har inte bara kattungar jag, har ju även en och annan surikat. Visst är Calle söt?




Milo vänder bästa sidan till :)





Lika snabbt som han kom upp, lika snabbt kom han ner och pilade iväg



-Näääää matte, jag lovar, jag har inte ätit på något




-Kanske bara naggat lite!





Ååååå myspys med Lillan. Kan undra om hon inte är på väg in i löp igen. Men å andra sidan, hon brukar ju göra så här. Bjuder på att hon är smutsig i både öron och ögon, hon var ute när jag tvättade av ungarna







-VA! Har JAG!??! Jag lovar, jag har inte alls tuggat på gräs.
-Nähä, inte alls Calle, vad är det då som hänger ut från din mun?





-Pust, lite lugn och ro





-Lite var det ja!!












Nämen, en bild på Love! Jippi!! Innan dom fick komma ut så rensade jag öron och ögon, jag lovar. Bara 10  minuter senare har det smugit i sig lite jord i örat.





Min lilla jägare, alltid på språng.












-Aldrig får man vara ifred från den där kameran!!





Mitt i allt. Min klematis slår nog ut snart





-Min vippa, bara min!
Calle vägrade släppa ifrån sig den och ingen annan fick komma i närheten, då morrade han.





Alltså, vattenfontänen är Dockans favvo.







Två av mina favvobilder som jag tog igår


Vilja




Lycka


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck