Sidor

fredag 13 maj 2016

Utställningen hotad!

Satan också. Helgens utställning är hotad. Och då vet ni som känner mig att det ska mycket till det...väldigt mycket. Men jag kommer väl att palla mig dig iallafall, troligtvis kommer jag att tillbringa tiden i utställningsstolen. Tar inte pallen med mig denna gången utan den stolen som är skön att sitta i, en stol som Zira vann på utställningen i Varberg (från Maud Dickson) Att sitta i en bil så pass mycket som jag har gjort i loppet av en vecka, sammanlagt cirka 80 mil har gjort att mina hälsporrar inte ger mig mycket till utrymme att gå på dom. Även om jag inte går inne i bilen så sitter jag ju och trampar på gasen och hälen får då, i mitt fall, stryk. Men som sagt, jag kommer nog dit även m det inte blir som det brukar vara, en massa spring från mig, prata med alla och fota massor. Fast fota några bilder måste jag ju.

Jag kan också berätta att Lillan är billig just nu. Någon som vill köpa? Kostar bara 25 öre. Igår när Zira kom hem så gick ju Lillan och nosade på henne väldigt mycket. Och givetvis kom hon på tokiga tankar.
-Men om jag låter lite högre så får jag ju också träffa en kille!
No way, säger jag. Kastrering gäller som bestämt. Några piller vill jag inte stoppa i henne utan får väl hålla ut. På dagarna bryr jag mig inte men det är lite jobbigt att lyssna på henne under natten. Och jag som var så glad att hon inte hade kommit i löp än efter Love, brukar ju komma mycket tidigare. Angående Lillan förresten. Kommer ni ihåg att jag har börjat ge dom mush. Lillan har ju vägrat äta torrisar sedan hon fick Mini för snart 3 år sen. När jag ger henne (och dom andra mushen) så blandar jag även i torrisar och 1 påse pussi. Då äter hon som en tok men inte så snabbt då hon tycker torrisarna är lite jobbiga...men hon äter dom också, allt för att få i sin mush. På kvällarna brukar jag glömma ta upp för tining och när maten serveras utan mushen vill hon knappt äta. Bra eller dåligt?!?

Jag vill förbereda er på att det inte kommer bli någon blogg i helgen. Eller ja kanske, vem vet. Men jag brukar ju vara totalt slut när jag kommer hem och då är det bara sängen som gäller. Jag kommer givetvis att väga både Milla och Love och berätta om det i kommande inlägg. Mamma ska vara kattvakt, har ju alla katterna hemma...Phoebe hämtar jag ju hos Josefin. Har varit där idag och tagit en sista titt på henne inför helgen, rensat öron och noppat dom, även lite på svansen. Men det fanns inte mycket att ta på. Ska bli så spännande att höra vad domarna säger om henne i helgen.
Alla bebisarna (utom Love då) börjar ju flytta på måndag. Så idag har jag klippt klorna på dom, sylvassa var dom. Och måndag morgon kommer veterinären hit för att fixa det sista.

Tog lite bilder på Phoebe idag när jag nu ändå var där...igen...












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck