Sidor

måndag 30 maj 2016

Zira 3 veckor

Så har vi kommit till den berömda 3-veckorsdagen. Finns det några hallontuttar eller  inte? Har hon bebisar i magen? Jodå, jag vill nog påstå att Zira ska ha bebisar. Hallontuttarna såg jag redan för 2 dagar sedan när jag tjyvkikade. Har även känt att hennes mage redan är hård, inte alls så som det var tidigare. Dessutom visar även Lillan klart och tydligt det också. Hon är skitirriterad på Zira och ska bråka hela tiden för att hon inte vill släppa sin position som den som bestämmer. För det gör ju Zira nu som dräktig hona. När det är som värst får jag faktiskt stänga in Lillan. Hoppas hon blir lugnare efter onsdag, då är det beställt tid hos veterinären för kastrering i Varberg. Lillan ska få fortsätta skrota här som en lyxkatt. Inga bebisar alltså mer för henne och inga fler utställningar. Jag känner inte för att behöva börja om från början med henne i kastratklassen. Fast man ska ju aldrig säga aldrig, jag kan mycket väl ändra mig angående det.

Zira hon fortsätter att lulla omkring här. Hon är nästan precis som vanligt. Förändringen är att hon inte alls springer omkring och busar så som hon gjorde innan parningen. Kelar med mig i sängen gör hon betydligt längre än tidigare. Vet inte om jag har skrivit det i något annat inlägg, men nu när hon kommer för att kela så börjar hon alltid med att mjölktrampa på mig. Hon äter bra och har inte visat några tecken på illamående under veckan som har gått. Vikten idag är 3945g och hon har under veckan ökat med 247g.

Jaha hörni. Idag är det meningen att det är Millas DoDay. Jag trodde att hon kanske skulle få dom under natten som var. Jag hade funderingar på att sova hos mamma men kände att det inte behövdes ändå. Har ju inte ens 30 sekunder in dit. Men jag har sovit oroligt och varit på väg in flera gånger...bara för att kolla. Idag blir det nog en lång och seg dag. Får se till att hålla mig sysselsatt så jag slipper vänta...för det är ju väntan som göra att tiden segar sig. När jag var inne och kollade till henne nu på morgonen så kunde jag känna att hon har förvärkar. Och hon gillar det inte alls, tror att hon har lite ont. Hon har varit väldigt orolig under natten och varit mycket pipigare än vanligt. Kommer dom inte under dagen så kommer jag att sova hos mamma natten som kommer.



På bilderna kan mana ju tro att hon ska ha närsomhelst



2 kommentarer:

  1. Å...så härligt, Zira!
    Väntar....
    Betr.mjölktrampar..gör Betty & Bosse än...de är snart 6 år!!!Ojoj...
    Tass&Kram..B&B&L

    SvaraRadera
  2. Åå så vääntar vii dåååå

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck