Sidor

lördag 7 maj 2016

Zira löper

Och det finns bara en sak att göra, dra henne från utställningen som är nästa helg. Och hur typiskt är inte det? Tänkte ju att en utställning skulle trigga igång henne, men som sagt. Dessa katter har minsann egna planer. Och jag har ju väntat på detta löpet. Så idag ska hon få åka på date till CH S*Palace&Main Orcus  "Olle". Om det blir bebisar vet vi ju så klart inte, hon kanske kommer av sig totalt. Men om inte så får jag ta ställning över hur jag ska göra, eventuellt låter jag det bli en omparning, eventuellt alltså. Hur som helst, idag väger hon 3871g

Om Zira får bebisar (återstår att se) så kommer hon efter dom att kastreras. Det blir sista kullen jag tar, jag orkar inte längre. Det som hände med Piper blev det som fick bägaren att rinna över. Utöver Piper så har det ju varit en del tråkigheter dom senaste åren. Det är ju redan planerat innan Lillans parning att så snart Love flyttar så ska Lillan kastreras sen får hon gå här som den lyxdrottning hon är, jag kommer aldrig att lämna henne ifrån mig. Skit....Kom på det nu. Tänk om jag hade åkt för att kastrera henne medan hon hade Love i magen....visste ju inte att han fanns.
Likaså när det gäller Zira. Hon kommer också att kastreras och inte heller hon kommer att få flytta. Då kan jag lika gärna lägga mig ner och dö. Ni som följer min blogg vet ju redan att planerna på att lägga ner började för ett bra tag sen. Jag älskar kattungar, det är ju dom som gör min vardag, man har något att gå upp för och något att se framemot. Man har något att sysselsätta sig med. Men som sagt, jag orkar inte längre. Att krypa omkring på golvet och inte komma upp på grund av värken är katastrof. dessutom så har tankarna på att jag är lite för gammal för det här tagit fart för längesedan. Känner mig inte gammal så, men man vet aldrig vad som kan hända. Jag hade ju ett "uppehåll" och det kändes bara bra, faktiskt. Och OM jag skulle bli sugen på bebisar så kanske jag kan hjälpa någon annan uppfödare, så som jag gör nu.

Här har ni en bild på Olle.
Tar med mig kameran idag och får lite nyare bilder på honom





Och några ganska så nytagen bilder på Zira





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck