Sidor

fredag 27 maj 2016

Phoebe 6 månader

Idag blir alltså Phoebe 6 månader. Jag fattar inte hur fort tiden går, tycker inte alls att det var så längesedan som jag låg på knä och hjälpte mamma Mini när bebisarna kom. Saknar henne här hemma men vet ju att hon har ett kanonhem där dom tar väl hand om henne, ger henne mycket kärlek och där hon blir bortskämd. Var förbi tidigare i förmiddags och tog lite bilder på henne och givetvis vägde jag henne också. Vågen visade idag på 3178g och hon har under månaden ökat med 377g Så grattis på 6-månadersdagen mitt lilla hjärta och även grattis till syrran Prue som hemma kallas för Yazz. Först ut en bild på vackra Yazz, tror bilden är tagen för knappt 1 vecka sedan.



Och så bilder på Phoebe
















Tidigt imorse, redan vid 8-tiden var jag och Love hos "vår" veterinär Ulrika. Det var dax för den 2:dra vaccinationen, han fick sitt chip och veterinärsbesiktigades. Så efter en ok-stämpel i rumpan är han klar för flytten på söndag. Han visar inget efter sitt haltande på baktassen tidigare i veckan vilket känns bra. Jag har en stor klump i magen redan nu inför flytten. Vem ska i fortsättningen värma mina fötter vid köksbordet, vem ska ligga i knäet på kvällarna? Vem ska titta på mig med kärleksfull blick och få mitt hjärta att skena iväg i 100 knyck. Visst har jag ju kvar Lillan och Zira men Lillan är absolut ingen knäkatt, inte Zira heller, hon är mer en sängkatt för det är mest där som hon vill kela.

Spänningen stiger i samband med att Milla ska få sina bebisar. Jisses, det är ju bara 2-3- dagar kvar. I morgon ska jag ta dit allt nödvändigt inför förlossningen så att det är klart. Trots att magen inte är så stor så blir hon trött rätt så fort. Hon ligger gärna precis över någon tröskel. Jag tror fortfarande på 2 bebisar bara för att hon är jämn på sidorna. Kollar jag viktmässigt så kanske det bara är 1 bebis. Fast det kan ju sluta hur som helst. Önskan är ju att hon får 4:a men det händer inte. Har ju som sagt ingen aning om  hennes linjer bak tråkigt nog. Idag väger Milla 3830g och har sedan igår gått upp med 63g


Igår var jag hos en tjej som heter Vicki Johansson. Hon håller på med hästmassage och pharmalightbehandlingar och en del annat som jag inte har koll på. Har ju hälsporre i båda fötterna och den högra kan jag knappt gå på, haltar och belastar andra delar av foten vilket gör att jag får ont där också. Jag har varit hos läkare som inte kunde göra något. Jag har varit hos sjukgymnasten, inte heller där kunde han göra något mer än att tejpa vilket släppte efter bara 2-3 timmar. Fick också med mig en lapp hem som visade hur jag skulle träna så jag sträckte ut hälsenan. Den träningen medförde att jag bara fick träningsvärk i vaden. Gaaaah. Kom på förra veckan att en vän till mig, Vicki då, höll på med pharmalight behandling på hästar och hade även behandlat människor med gott resultat. Alltså, jag testar ALLT bara jag kan få gå utan denna smärtan. Så jag tog kontakt med henne om det här och frågade om hon kanske kunde hjälpa mig.

Jag säger bara en sak...MIRAKEL....På riktigt alltså. Hon började med pharmaligthen, en lampa som lyser rött och som typ ska läka det skadade i foten. Sen avslutade hon med laserlampa, behandlingen tog 45 minuter. När jag sen reste på mig så hade jag så ont så jag knappt kunde stå på foten. Fast då hade jag ju suttit still länge och det brukar vara värre då. Hon sa att det kunde ta 2-3 dagar innan jag kände av effekten mest. Och så satte hon på ett liniment och helt plötsligt, från ingenstans hade jag knappt ont. Fattar ni???? Jag kunde gå utan att halta och utan att smärtan vred som knivar under foten. Så ni som har värk som ni inte blir av med rekommenderar jag varmt Vicki. Hon har till och med hjälpt dom med ryggskott. Gå in på hennes hemsida och få lite mer info. Hade med mig kameran och fick några riktigt nice foton på hennes hund.


Behandling av min fot. Skulle behöva gå på mer behandlingar tror jag men jag har inte riktigt råd med det. Varje behandling kostar 550:-




Detta är linimentet hon satte på efteråt...KANONBRA!!! Köpte med mig en hem och det känns som att just denna produkten kommer att ruinera mig. 300:- kostar den men det hjälper jättemycket.




Har ju även dessa strumpor och går med dom hela tiden. Dom har hjälpt mig bäst fram till nu. Men har dom även efter Vickis behandling



Vickis vovve
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck