Sidor

söndag 8 maj 2016

Love 9 veckor

Han är som en liten känguru, han hoppar fram och tillbaka, och så lite sidledes. Kröker ryggen och det lilla päls han har står rakt upp för att han ska se stor och farlig ut. Pälsen är alltså riktigt kort på honom, men det har jag ju redan berättat. Det är verkligen mycket aktivitet i dom små tassarna. När han busar med Fassis bebisar vinner han alltid. Om det beror på att han är envis eller på att dom andra är för snälla och låter honom hålla på låter jag vara osagt, jag vet helt enkelt inte. Men jag är glad att han är så livlig och aktiv, som en liten Emil hittar han på hyss hela tiden, det visar bara att han är frisk och njuter av livet. Emellan alla sina upptåg så är han alltså väldens härligaste bebis. Han är på gränsen till översocial. För är det så att man sitter i soffan så kommer han  direkt och ska vara med. När jag sitter och äter vid köksbordet så kommer han alltid och lägger sig på fötterna, eller så hoppar han upp i knäet och lägger sig ner och somnar tvärt. Inte för att tigga mat, har aldrig gett honom något så han vet nog inte att det finns en massa gott som han skulle kunna få.

Han är väldigt matglad. Men jag tycker ändå att han ser lite smal ut nu, vilket i sig beror på att han är så pass aktiv som  han är. För som sagt, en liten känguru som hoppar och studsar fram. Hans vikt idag är 1101g och han har under veckan ökat med 182g
Fotona är tagna i morse. (ja, jag vet att klockan nu bara är 08.35 men jag hinner alltid med en massa varje morgon då det är den bästa tiden för mig.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck