Sidor

tisdag 1 juni 2010

Tindras bolåda.

Jag fick klart mer eller mindre allt igår. Sågade ut en framsida så det blev kant också. Idag så har jag bara sytt botten som mer liknar en kattbädd. Har alltså använt mig av lådan som jag egentligen har för att kunna rigga upp burskynkena som jag syr. Jag kan fortfarande använda det till burskynkena, men nu alltså även som bolåda. Praktiskt att kunna använda den hela tiden. Tindra har redan varit inne och inspekterat. Jag lade in hennes mysbädd, den som hon gillar så mycket. Nu ska jag bara sy en lite mindre avdelare, men hade ingen vadd kvar. Som det är nu så blir det för stort bebisarnas första 2 veckor. I kattbädden har jag gjort en kudde som jag kan plocka bort för att kunna tvätta den. Och på själva taket så har jag fått dit allt som jag behöver när kattungarna kommer. MEN.....när hon får sina bebisar så kommer inte denna kattbädden att vara där, då byter jag ut till lakan och en massa handdukar i beredskap så jag kan byta sen efter hand medan hon får sina bebisar. Jag måste få säga att jag är nöjd med denna lösningen. DESSUTOM....jag ban byta ut själva uppsättningen till annat när lusten att sy faller på :-) OCH jag kan fotografera kattungarna uppe på taket.....det är bara att rigga upp hur jag vill ha det :-) Gissa om jag längtar efter bebisarna???
Just det....angående Tindra. Måste erkänna att jag är väldigt spänd på hennes kattungar. TÄNK OM det blir andra färger än rött och crème. Då är hon ju inte rödsilver utan padda. Hmmmm.....får hålla mig till tåls tills nästa vecka.

Tindras bolåda


Måste ju kolla läget



Tindra vill gärna att jag klappar henne på magen, blir som en liten massage. Tycker att det kändes spänt....kanske har  förvärkar?





1 kommentar:

  1. Så himla fin! Det finns ingen möjlighet att du kan visa hur man gör en sådan? Behöver skämma bort mina katter med en sån här känner jag ;)

    Jenny_andersson__@hotmail.com

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck