Sidor

tisdag 22 juni 2010

Tindras bebisar 2 veckor.

Och som vanligt går tiden alldeles för fort när man har smått hemma. Dessutom så tycker jag att även dessa är tidiga med både det ena och det andra. Och jag kan inte se mig mätt på dom. Det är väldigt livat vid mjölkbaren innan dom kommer till ro. Har dom en favvotutte så har dom gett sig den på att dom SKA ha just den. Dom äter bra och växer, även om vikten på dom är bra mycket mindre än när Fjodor och hans syskon var i 2 veckor. Men så är dom ju 5 i denna kullen också. Tyckte i början att Jamie var väldigt lik Kompiz, och att Jane var lik Fjodor. Helt fel idag. Jane är jättelik Freddie och Jamie är lik Fjodor med undantag att hon får större ögon.Alla har väldigt korta svansar vilket bådar gott. Idag väger dom (veckovis vägning nu)
Julia 250g +64g
Jamie 268g +78g
Jane 266g +83g
James 278g +88g
Julian 252g +61g
Det har varit livat här inatt. Och det var Eva. Hon har nog inte sovit en blund, bara vaktat utanför dörren till Tindra och bebisarna. och hon var helt förtvivlad. Strax innan klockan var 04.00 så släppte jag in henne. Hon gick direkt till Tindra och tvättade först henne, och sedan började hon med bebisarna. Och hon låg där i 5 timmar utan att ens gå utanför bolådan.....hon låg bara och gosade både med Tindra och bebisarna. Tindra var iväg några stunder, men Eva var kvar. Hon kuttrar mot bebisarna och pratar med dom för fullt. Dom letar några minuter efter en tutte, men sedan så lägger dom sig och somnar. Och då har även Eva sovit. Till slut så tog jag ut henne ur rummet igen. För tillfället så ligger hon i mitt sovrum där hon brukar ligga och sova på eftermiddagarna. Hon är rätt så trött, för även om hon har sovit hos bebisarna så blir det ju ingen direkt vila då hon hela tiden vill tvätta dom. Jag får se hur jag gör under eftermiddagen. Kom gärna med goda råd, för jag har inte varit i denna sitsen förr. Visst har honor bytt ungar, men då har dom haft varsin kull och mjölk så det både räckte och blev över. Tindra protesterar inte, utan verkar som om hon mår bättre av att Eva är med.
Ps....KLICKA HÄR så får du se likheten mellan dessa cameotjejer och Fjodors med sina bröder som ju också är cameo. Och som vanligt kan se många fler bilder på dom på min hemsida.

Så här såg det ut när Eva kom in till Tindra och bebisarna

Julia


Jamie tränar på sina armhävningar :-)


Jane


James


Julian

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck