Sidor

fredag 4 juni 2010

Tindra dag 60

Denna dagen har jag väntat på. Kan inte låta bli att oroa mig, men när dag 60 kommer så finns det en chans för bebisarna att klara sig om dom skulle födas för tidigt nu. Mina tidigare dräktiga honor har också varit trötta när dom har väntat bebisar, men Tindra är mycket tröttare. ögonen går ihop på henne hela tiden, och har gjort det nästan sedan hon parades. När jag tittar på hennes mage ser den väldigt runt ut. Dom som kan det här säger att om magen är rund så är det heltal, och om den buktar ut mer på en sida så är det ett ojämnt tal bebisar. Jag har ju tidigare trott att hon kanske får 2...max 3, men som hennes mage ser ut så skulle det vara 4 bebisar. Eller så är det 2 megastora. Ohhhh......det är så spännande nu när det börjar närma sig..........Längtar som bara den.
Även idag har det varit väldigt varmt och soligt ute. Katterna har lapat sol. Under en del av dagen så finns det inte mycket till skugga i rastgården, och då brukar jag sätta ut parasoller som ger skugga, och det gjorde jag idag också. Tindra gick och lade sig ganska så omgående på filten, men dom har varit där flera stycken under dagen samtidigt, eller så har dom bara gått om varandra. men dom verkade njuta iallafall. Om vädret blir likadant imorgon så får jag sätta ut ett till parasoll. Dino har varit inne och sovit, han tyckte nog att det var för varmt.
Imorse så gjorde jag en ny sida med Fjodor. Har satt ut honom som avelshane nu. Om jag ska hålla honom fertil här hemma så tror jag att det är bra om han får hem någon tjej då och då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck