Sidor

fredag 18 juni 2010

Ökat utrymmet

Det har jag gjort idag till kattungarna. Som jag skrev igår så tyckte jag lådan var lite väl liten för dom nu. Och jag kunde se med en gång att dom direkt blev lite mer aktiva, och lite mer rörliga. Kul när man ser att dom bara mår bra av detta.Jag ska ta en bild där dom ligger imorgon så får ni se. Ena halvan just nu är med filt och lite ombonat runt om, andra halvan är det en matta på. När dom kommer ut på den så blir dom genast mycket, mycket stadigare. Filmade James Dean idag. Fast när jag hade slutat filma var jag tvungen att ta upp bägge grabbarna för att se vem av dom det var jag filmade :-)
Tycker att Tindra har gått ner väldigt mycket i vikt, fast det var bara inbillning. Hon har ju varit rund för inte så längesedan så det är väl det som förvillar mig. Hon väger idag 244g mer än när hon parades. Men jag var iväg till Apoteket iallafall och köpte KRM. Försökte ge bebisarna lite, men noop, det var ingen som ville ha. Mjölken är ju även till Tindra, då det innehåller så mycket bra, och hon slurpade i sig allt.
Idag har det varit utbetalning på pensionen, och med andra ord så har jag varit chaufför åt mamma när hon har varit iväg och handlat. redan innan vi åkte imorse så tänkte jag på det här med grishjärta till katterna. Så jag var ute och googlade på det. Och tro det eller inte, jag köpte en packe. Innan jag skar ner allt till små bitar till katterna så skar jag upp några bitar först för att kolla så dom ville ha det. Ville inte göra jobbet i onödan. Men dom gillade det. Till och med Dino som annars inte äter något annat än kattmat. Så jag fick ta itu med att skära upp allt, och det verkade så äckligt, men faktiskt var det inte värre än att skära i vanligt kött. Bitarna ska vara frysa i 72 timmar innan man ger dom till katterna. Har tänkt att sätta mig och googla mer på det, men det blir inte ikväll, kanske imorgon. Måste få lite mer koll om VAD det är som är så bra med att dom äter det köttet.
Håller också på att sy 2 burskynken som Mariané har beställt. Både Eva och Suzie tyckte att det var skönt att ligga i kattbäddarna :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck