Sidor

måndag 7 juni 2010

Tindra 9 veckor

Nu har det redan gått 9 veckor, det är dag 63 för Tindra. Den sista veckan har hon varit otroligt fastklistrad mot mig, har följ varje steg. Idag är det 3:dje dagen som hon har haft förvärkar, och det synt på henne att det gör ont i magen. Hon spärrar upp ögonen, och magen blir så hård....nästan fyrkantig. Idag var det första gången som hon gav ljud ifrån sig när en värk har kommit. Har tvättat hennes tuttar och hjälpt henne där bak under veckan, då hon har det jobbigt med tvätteriet. brukar tvätta tuttarna på honorna, men det har alltid varit under protest. Men inte med Tindra, och ligger och njuter fullt ut, och slutar jag buffrar hon med huvudet för att jag ska fortsätta.
Hon har letat efter bolåda, och hon verkar vara nöjd med den som jag har gjort till henne. Idag väger Tindra 4291g, och har under veckan gått upp 256g, sammanlagt nu 1156g. Ska bli så spännande att se vad hon gömmer i sin mage. Bilderna är tagen imorse. Och som ni märker så är det en tidig blogg idag. Detta då Tindra har gett ljud ifrån sig, och vad som helst kan hända.
 
Det blir inte så mycket till aktivitet för mig idag......för den delen inte förrän bebisarna är födda nu. Det är med många blandade känslor som jag ser fram emot dessa små kottar, oro.....det spelar ingen roll hur många kullar man har, oron sitter där som en smäck. Och efter kejsarsnittet på Maya känner jag extra oro. Lycka.....äntligen kommer min cameokull.....som jag har längtat :-) Bävan....tänk om hon nu får någon annan färg än rött och crème? Jag hoppas verkligen inte det, för då är hon inte silver, utan padda. men allt som allt så är det en total lycka....jag lovar. Jag riktigt längtar efter att få ha bebisar här igen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck