Sidor

tisdag 8 juni 2010

En bild

Här kommer det en bild på dom 4 som är födda. tror att det är en röd kille och att dom andra är tjejer, men är inte säker än :-) Och det kanske är en bebis kvar i magen.....jag kan ha fel :-)


Dag 64 och Tindras bebisar är fortfarande i hennes mage. Hon låter dom stannar där lite till så dom får växa till sig. För det enda som hon har gjort sedan igår är att ligga och päsa, och gå upp i vikt. Vägning idag med så klart, och bara sedan igår, alltså på ett dygn så har hon gått upp 129g, idag väger hon 4420g. Bilden visar hur lugnt hon själv tar det, medan mina nerver är på helspänn.....otroligt seg väntan just nu. Jag kan också se på min hemsida och räknaren där att jag fick mer besök igår än vanligt......dom flesta vet ju nu att Tindras bebisar ska komma denna veckan. Förresten, något som jag har märkt som jag inte har tänkt på så mycket tidigare......Tindra söker sig väldigt mycket till Eva. När Tindra flyttade hit så tog hon ju till sig Eva som sin mamma, så det kanske är därför.
Jag vet att det inte bara är jag som går här och suckar och väntar......även ni mina trogna läsare väntar :-) Men jag kan inte göra så mycket för att stilla er.....önskar så att jag hade röntgensyn. OM Tindras slempropp går under detta dygnet så kommer jag att skriva här direkt så ni vet om något är på G, och då kommer jag också att ändra rubriken :-)



Någon annan som också är en mästare på att ligga och päsa är Suzie. Hon har också en otroligt skön stil :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck