Sidor

tisdag 29 juni 2010

Tindras bebisar 3 veckor

Och nu går det undan här...allting ska gå i rasande fart. Fast det tycker jag väl att det har gjort i 1 vecka redan. Idag blev det inte så många kort som jag brukar ta.....dom kommer mot mig hela tiden. Så förutom bilder idag så blir det filmer också.....3 stycken :-) Fler bilder finns på min hemsida.
Bebisarna har redan börjat klättra, dom försöker även komma upp över plankan, men se det klarar dom inte än :-) Dom sover fortfarande mycket, men när dom väl är vakna så leker dom med varandra. Det är inte som innan att dom bara ligger vid mjölkbaren. Och nu så har även Julian fått ett band runt halsen. Det är jobbigt för dom att jag går och tittar där bak bara för att se om det är Julia eller Julian. Så James har fått ett svart band, och Julian ett lila. Fast det är nästan bud på att jag ska sätta ett på Jamie eller Jane....dom ser förvillande lika ut emellanåt. Detta kommer att bli samma dilemma för mig som med kullen där Fjodor är född. Jag fastnade direkt för Fjodor men velade ju mellan Kompiz också. Hmmmmm...Vikterna idag är
(veckovis vägning)
Julia 340g +90g
Jamie 342g +74g
Jane 350g +84g
James 364g +86g
Julian 340g +88g
Idag så är Milla och Eva badade, och imorgon blir det Ellen, och  Fjodor på torsdag. Och idag så har jag sytt för glatta livet, det har blivit flera bäddar, men jag ville ha dom klara till Båstad så jag kan ta med dom. Jag tror inte jag kommer att sy mera denna veckan. Jag har en hel del andra måsten inför utställningen.......men det är klart, får jag lite tid över så kanske jag syr ett par till :-) Nu så har jag ju kommit på tekniken också, och jag slipper NÅLA som jag hatar så :-) Här kommer några bilder på bebisarna, dom andra finns som vanligt på min hemsida. Och sen bilder bilder på bäddarna också. Jag gillar dom med prickarna jättemycket.

Julia


Jamie


Jane


James


Julian


Och så dagens skörd av kattbäddar. Först en bild med Fjodor i den ena så ni kan se storleken på ett ungefär.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck