Sidor

torsdag 10 juni 2010

Tindras bebisar



är helt underbara, men jag brukar ju tycka att alla är det :-) Jag bara älskar när det finns såna här sköna små kottar hemma.....dom får man liksom pyssla om lite mer än vad man får göra med dom vuxna. Tindra är en superduktig mamma, dock gillar hon inte att tvätta dom. Igår så såg jag när hon tvättade en av dom, och fick kiss på sig i ansiktet, hela hon liksom rös, och skakade om huvudet. Och till slut så nös hon. Hon tvättar dom, det gör hon, men när jag ändå går här hemma så hjälper jag henne lite. Det i och med att jag har sett att dom börjar kissa av sig själva i bolådan......alltså är dom kissnödiga. Och i samma veva så piper dom ju, så det går liksom inte att missa. Och det tar ju inte många sekunder innan jag har kissat alla. Dom suttar bra vid mjölkbaren alla, men har fått för sig att tuttarna längst bak på Tindra är bäst, och där brukar dom kivas alla först innan någon av dom ger upp och söker upp en annan tutte.
Jag har kameran liggandes vid bolådan, och varje gång som jag tittar ner när dom börjar vakna till för att äta så tar jag kort. Idag så har jag plockat upp var och en och gjort en ordentlig koll. Ingen gomspalt, ingen knick på svansen, och inget navelbrock. Kollade könen igen, och det ser fortfarande ut som det gjorde igår. Det är ju tur att man inte behöver regga dom så här tidigt, då kan det ju bli lite problem om könet skulle ändra sig :-) Jag kommer inte ihåg vem jag pratade med, men hon tyckte att den ena rödsilvertjejen kanske till och med såg ut som shell, och jag tyckte det också när dom föddes. Nu när pälsen är helt torr så tror jag det ännu mer. Och det är den honan som jag redan när dom var födda tänkte skulle stanna hemma hos mig, nämligen Jamie Lee Curtis. Dom 3 röda är fruktansvärt lika, men jag har bara pojkarna att försöka se skillnad på då den ena röda är en hona. Och att se skillnad på dom är inte lätt kan jag lova, dom till och med vägde lika mycket idag :-) Igår så satte jag en svart snodd runt halsen på Julian, men det såg så obekvämt ut så jag tog bort den. För tillfället så går jag efter vem av dom som har längst bit på navelsträngen. Men Julian är lite, lite rundare i ansiktet. Nästan så jag funderade på om jag hade lagt rätt kort till rätt bebis, men det vet jag att jag har. väger dom varje dag nu vid 15-tiden så någon blogg skriven innan dess blir det nog inte :-)
Vikterna på dom idag är
Julia Roberts 122g +11g
Jamie Lee Curtis 113g +13g
Jane Seymour 122g +21g
James Dean 129g +19g
Julian McMahon 129g +17g
Jag har filmat dom idag också :-) Men på den första filmen kan du se Tindra när hon har myspys med Eva, och där jag masserar magen på henne. Strax efter att jag filmade så gick slemproppen, och 45 minuter senare så var Julia född. Men först dagens bilder :-)












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck