Sidor

onsdag 16 juni 2010

G-kullen



blir 1 år idag. Hipp, Hipp Hurra :-) Hoppas dom alla får en fin dag med mycket extra gott att äta.
Det är livat i bolådan. Trots att bebisarna bara är 8 dagar idag så visar dom att dom vill leka. Man kan se små försök med att någon av dom försöker hugga med tänderna som dom inte har än. Dom är så goa att se på när dom håller på :-) Tycker att Tindra och Fjodor har gjort ett bra jobb ;-) Hade väl egentligen inte tänkt lägga ut några vikter idag, men gör det ändå bara för att det blev knas igår.
Julia Roberts 204g +18g
Jamie Lee Curtis 204g +14g
Jane Seymour 193g +10g
James Dean 205g +15g
Julian McMahon 199g +8g
Tindra vill ha mat hela tiden vilket hon också får. Vill ju inte att hon går ner sig allt för mycket nu när hon diar. Försöker också ge henne majsvälling men det är knappt att hon rör den. Istället är det Suzie som lapar i sig allt. Suzie har förresten slutat löpa......var ju tvungen att ge henne piller, och det är först idag som hon kan gå ihop med Fjodor. Han försökte imorse men då klappade hon till honom.....hon ville inte alls. Och idag så skulle ju egentligen Milla och Eva få piller men det får dom inte. Om 2½ vecka så ska vi ju till Båstad på utställning, och efter det ska jag para dom :-) Wohoooo....ännu mera bebisar sen.
Idag bjuder jag på ett filmklipp på bebisarna så även ni får njuta. Fast det är ju så klart.....det är inte detsamma som att se dom live :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck