Sidor

söndag 13 juni 2010

Utskällning!!!!

Igår kväll fick jag världens utskällning......Kan ni tänka er...JAG fick det. Eller ja, kanske inte en utskällning precis, men jag fick iallafall skulden. Som om det skulle vara mitt fel. Jag försöker ju bara påvisa att saker och ting ibland är på fel ställe, och speciellt det här med vattenskålar. Dom står ALDRIG där jag vill att dom ska stå. Och det är så med alla vattenskålar här, och då måste jag ju så klart flytta på dom, vill ju att det ska behaga mig. Och igår kväll hände alltså något som gjorde att jag fick skulden. Suzie, ni vet minstingen här.....hon började löpa igår. Förvånar mig inte alls om jag fick skulden för det också.
Hur som helst. Innan natten när jag skulle gå och lägga mig var jag vid en av alla vattenskålar. Givetvis var den på fel ställe återigen. Jag blir ju galen precis. Så som vanligt flyttade jag på den, drack mitt vatten och gick för att gosa in mig för natten. Då kommer hon...matte alltså...i högsta hugg med Skrikisen (nytt namn) Suzie under armen, och säger till mig att hon ska sova i det rummet som jag var i. Och rätt som det var hörde jag -MEN va i.........och så hörde jag världens plask. Alltså, jag kunde ju inte hålla mig för skratt, men var tvungen att skratta inombord. Matte hade klivit rätt in i vattenskålen och spillt ut allt vatten. Jag låtsades som om ingenting hade hänt, men som sagt, jag skrattade gott inombord. Matte släppte ner Skrikisen för att hämta upp handdukar och torka upp allt vatten. Måste kanske också tala om att den aktuella skålen var full med vatten :-) Nu kommer visst matte och vill ta över........
Jaja, som det kan gå. Jag visste att jag rätt som det var en dag/kväll skulle få foten i vattenskålen och få vatten över hela golvet, och igår kväll hände det alltså. När allt detta hände så höll jag på att få in alla katterna från rastgården, och som vanligt var nu Ellen ute sista. Hon har kommit på att det är roligt att smita ifrån mig precis när jag ska ta henne. Innan var det hur lätt som helst att få in henne, ett par klick med laserpekaren så var hon här först.När jag väl hade fått in alla katterna så skulle jag lägga mig för natten. Stängde in mig med Suzie så hon skulle slippa vara ensam, och som också skulle göra att hon tog det lugnare....vilket hon också gjorde. När klockan var 04.00 så kom hon upp på mig och började trampa, så jag kände att det var lika bra att stiga upp. Dörren till sovrummet var öppet, jag skulle locka ut Eva, för det var bara hon som var där....alla andra var ute hos mig i vardagsrummet. Men ingen Eva kom....jag var tvungen att tända ficklampa för att inte väcka Benny, ville ju bara se om hon var under sängen. Men nej, det var hon inte.
Jag  gick ut och letade i alla rum, och garderober, men hon fanns alltså ingenstans. Till slut så gav jag upp, tänkte som så att hon har väl gosat in någonstans och tänker inte vakna bara för att jag ropar på henne. Så jag gjorde en cappuccino till mig, och gick ut på altanen för att röka. Vem tror ni jag ser då? Jo EVA....UTE I RASTGÅRDEN!!!
Hjärtat slog på mig, och jag fick sådan ångest. Eva hade alltså varit ute i rastgården hela natten. Som tur är finns det 2 små hus där hon kunde söka skydd för vinden, och om det hade regnat, och det finns en toa där ute också....men ingen mat och inget vatten. Stackaren kom in....tittade på mig med stora ögon, drack vatten åt, och sedan så har hon sovit mer eller mindre hela dagen. Hon har INTE varit ute iallafall. Alltså, jag tog ju in henne igår. Men hon måste ha varit snabb ut när jag skulle hämta Ellen. Hur som helst så såg jag inte henne, och hon har alltså varit ute hela natten. Eller det handlar om 5 timmar, gick ju och lade mig vid 23-tiden igår. Men iallafall. Det har aldrig hänt innan, jag brukar ju alltid räkna in dom innan jag går och lägger mig. Men det här med att jag var tvungen att torka upp allt vatten, och sedan stänga in Suzie, ut och hämta Ellen gjorde att jag inte räknade. Hade ju gjort det strax innan och såg att det bara var Ellen som var ute. Eva mår bra, det är inte det, men jag tycker att det var så taskigt av mig att glömma henne ute så där :-(
Sen glömde jag skriva om 2 saker igår. Det ena var att kattungarna håller på att få ögon. Och det andra var att jag var iväg och skrev på kontraktet för lägenheten. Och nu blir det inte mer, för jag tycker jag har skrivit mycket redan. Bara bebisarnas vikter idag Vilka jag tycker är väldigt jämna. Även viktuppgången. Kan nästan tro att Tindra ransonerar mjölken .-) och då dagens kuttersmycke på bild.....Jane.....Nu ska jag kolla lite på bilder när Fjodor, Freddie och Kompiz var 5 dagar....vill kolla lite med Jamies färg :-)
Julia Roberts 147g +12g
Jamie Lee Curtis 148g +15g
Jane Seymour 145g +14g
James Dean 153g +10g
Julian McMahon 154g +15g



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck