Sidor

torsdag 24 juni 2010

Kattbäddar

Jag har inte alls gjort det som jag sa igår att jag skulle göra, nämligen göra en skiss över rastgården till den nya lägenheten. Istället så har jag sytt kattbäddar. 2 har jag sytt, och dom ser du nedanför. Vill passa på och tacka Anngert för beskrivningen. Det var riktigt roligt, och det kommer fler i olika tyger.
Bebisarna mår bra, och det händer saker i bolådan hela tiden. James har börjat ta fart för att springa, men kommer så klart inte så långt innan han ramlar. Lite ostadigt än :-) Men det dröjer nog inte så länge. Jag har fått skärma av till dom lite så dom inte kommer på villovägar.....ni kommer kanske ihåg att jag skrev att dom ibland inte hittade tillbaka och blev ledsna. Men nu får jag nog öka det också lite.
Det har inte blivit av att jag har tagit bilder på dom idag. I förmiddags var jag ute och klippte gräset. Sedan så har jag ju sytt. Och sen så kom faktiskt Tina idag också. Det är lite saker på gång, men det skriver jag om senare när allting är klart :-) Som sagt, allt som händer har en mening :-)

Denna sydde jag först. Hade lite tyg kvar från Marianés burskynke

Efter att jag hade nålat den andra skulle jag sätta på kaffe. När jag är klar och vänder mig om ser jag detta :-) Suzie gillar att ligga där, och det är bra, för då vet jag att det kanske blev bra iallafall :-)


Och här är denna också klar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck