Sidor

fredag 16 november 2012

Välkommen hem Casper

Knallåsen's Älfin heter han i stamtavlan och han är född 2012-07-06. Hans färg är lila spotted. Och efter många om och men så tyckte jag att Casper passade honom.

Det blev inte alls som jag hade tänkt mig, inte med något. Jag skulle ju ha en chokladsilver eller röd hane och den hanen skulle jag köpa utomlands. Men nu har jag då en lilaspotted istället och han kommer bara cirka 40 km från mig. Men han kan ge choklad och jag kan para honom med alla mina honor. Han har bra stamtavla och farmor är en import från England. Framöver så hoppas jag på att jag kanske kan få lilapadda eller blåpadda....i silver.

Han är superfin och jag gillar honom skarpt....lite Lottastuk över honom :) Han kom direkt ut ur transporten och hälsade på alla. Men under eftermiddagen så har han varit lite fräsig mot dom så jag låter honom vara en liten stund för att sen återigen låta honom.träffa någon av dom....och så har jag gjort under eftermiddagen. meningen var ju att jag skulle hämta honom när alla bebisarna hade flyttat men jag har funderat under veckan. Det är bättre både för honom och alla andra att han kom nu....2 ½ månad framöver hade han hunnit växa till sig mycket och jag tror att det kanske hade varit lite svårare att få in honom i gänget. Ska bli spännande att se/höra hur det går under natten.



Casper















2 kommentarer:

  1. Han är underbar, vilket ansikte!

    SvaraRadera
  2. GRATTIS Lotta!!! Och jag fick ju oxo äran att ha sett honom häromkvällen i verkligheten. URTJUSIGT litet yrväder!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck