Sidor

lördag 24 november 2012

Erfarenhet rikare

Man lär sig något varje dag när det gäller katterna. Och det jag inte lär mig av mig själv får jag hjälp med av andra. Just nu syftar jag på Lillan.
När Helén var här förra veckan så trodde hon att Lillan eventuellt kunde ha en medaljong på halsen. Medaljong...eller vad det nu heter är en vit fläck som inte ska vara där. Själv så trodde jag inte det utan jag trodde att det ljusa berodde på att hon är silver och padda och att det ljusa som just nu nästan är helt vitt kommer att mörkna när hon växer till sig lite.

Igår så var Lone Lund här. Lone är ju domare inom Fife så det var ju hur kul som helst att hon gick igenom bebisarna. Inte varje dag man får en bedömning på kattungar som är 2-3 och 7 veckor :) Hur som helst. Man kan köpa en lampa som lyser med violett färg...sådan som man kollar sedlar med. Här hemma har jag en sådan lampa som jag tänder när det är helt mörkt ifall jag vill kolla om en hane har strilat eller om det finns kiss någonstans när jag har kattungar. Kisset lyser nämligen upp om katten har varit där. Lone berättade för mig att om det ljusa var vitt så skulle det lysa upp i mörkret med en sådan lampa. Så med hjärtat i halsgropen gick vi in på toan och släckte lampan och tände "ficklampan" Och det visade inte vitt utan färgen gick mer åt det rosa hållet. Stor lättnad för mig :) Förutom att Lone var här igår så var även Mia och Anna här och hade lite bebisgos. Mysigt :) Idag har jag också haft besök..... av Vincents blivande matte Kety och Anastasias blivande matte Anita och husse Ingemar. Lite god plockmat idag också. Och så kom även Benny hem från Norge.

Jag har haft kontakt med en tjej som verkligen ville ha Val och hon reserverade honom och skulle komma och kika i veckan. Nu när han var reserverd ringde det givetvis andra och var intresserade. Så jag ringde den första tjejen och frågade hur säker hon var och hon skulle tänka på det. Fick sedan svar om att hon inte kunde bestämma sig för om hon skulle ha hona eller hane så hon ville avvakta och kanske se om det kommer något framöver. OK
Den andra tjejen som hörde av sig VILLE VERKLIGEN ha honom och det var ju också orsaken till at jag ringde den första tjejen. Så jag ringde henne och sa att om hon var intresserad så vr han till salu. Honv ar lite upptagen med att lägga sitt barn och bad mig ringa idag vid 9-tiden. Jag har ringt....mer än en gång. Och till slut så gav jag upp...hon ville väl inte ha honom. Sen nu ikväll fick jag mail om att hon inte kunde ta honom för att hennes man var emot det. Synd....för det var en till som ringde på honom och då denna var så säker så sa jag att han var bortlovad.
Jag förstår ju när det är så, men då tycker jag faktiskt att man kan svara i telefon när man vet att någon ska ringa. What ever....Nu är det som det är och jag är inte speciellt ledsen för det :) Som jag har skrivit innan ....ALLTING har en mening....även detta :)

Dagens bilder får bli på Audrey.















1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck