Sidor

torsdag 8 november 2012

Olivias bebisar 5 veckor

Och just nu är dom helt otroliga. Dom ger mig hjärtattack flera gånger dagligen när dom klättrar upp i soffan. Och allt som dom gör det gör även Jamies bebisar och dom är alltså bara 3 veckor. Men i och med att dom andra klättrar så gör dom mindre det också. Så nu har jag kuddar utmed soffan för det är ju inte så att dom ramlar ner. Noop, dom har bestämt sig för att dom minsann ska hoppa. Och Tom är den som är mest våghalsad. Han har inte läst på standarden för britter, inte en enda rad.
Han är alldeles FÖR social, är inte höjdrädd, och väldigt pratglad. Tror att han kommer att bli underbar med att ha att göra med när man tar med honom på utställning.

Tony börjar vakna till liv mer och mer, han är med mer och busar runt med alla nu. Fast mest gillar han att busa med Tammy. Alla äter ju och alla går på toa, dom är rumsrena hela högen. Dom springer ju omkring fritt i lägenheten och jag har inte hittat något någonstans.....detta gäller även Jamies bebisar för även dom, om än inte riktigt springer....men dom följer ju efter dom större :) Det är så underbart och mysigt att se på när dom leker. Fast oftast får jag smyga mig på dom för ser dom mig kommer dom direkt. Så idag var det jobbigt att fota dom för dom ville inte alls vara still.
Tammy är fortfarande till salu men jag säljer henne bara som sällskap då det har visat sig att hon har ett bettfel. Absolut inget som påverkar henne på något sett och det kan mycket väl gå tillbaka när hon får sina "riktiga" tänder.

Det är fortfarande lite jobbigt med Jamie och Olivia som bara vill bära runt på alla bebisar. Och nu är dom ju tunga så när dom tar dom så blir det mycket och högt skrik. Varför dom hela tiden gör så vet jag inte. Trodde att det kunde bero på att ungarna hade för mycket yta så jag gjorde ju iordning så dom typ var instängda inom ett visst område. Men då bar dom ut dom därifrån. Får hoppas det lugnar sig snart.Både Jamie och Olivia har varit inne och hälsat på Luna och hennes små men jag vill inte ha dörre öppen. Luna måste få vara i fred med dom...det finns tid till det senare.

Deras vikter idag är

Tom 493g +84g
Tina 563g +92g
Tèa 471g +75g
Tony 503g +66g
Tammy 403g +15g



Tom




Tina




Téa




Tony....Det gick inte att ta bilder på honom idag, han ville inte så bilderna är dom jag tog häromdagen. Längst ner kommer en film istället där han leker med Tina




Tammy



1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck