Sidor

onsdag 28 november 2012

Jamies bebisar 6 veckor

Nu händer det väldigt mycket med dom med. Vincent har bland annat kommit på att man behöver inte ligga i fatet för att man ska få i sig mat. Fast fortfarande lika smutsig runt munnen trots att jag är där och torkar av honom flera gånger om dagen.

Nu finns det inga problem för dom heller att hoppa ner från soffan själva. Fast smidigast är nog Vanessa trots att hon är så liten. Och när jag skriver liten så beror det på att hon är så mycket mindre än sina syskon. Vikten går upp på henne precis som det ska men hon föddes ju minst och kan liksom inte komma ikapp dom  andra bara så där huxflux. Jag älskar Vins mörkt röda färg. Och han är så otroligt charmig med en blick som kan smälta isberg.

Någon bra viktuppgång denna veckan har det inte blivit för någon av dom, bara Val som har ätit längre av blötmaten har gått upp riktig bra. Men dom andra äter så mycket och då kan det köra i magen på dom. så denna veckan har både Vincent och Vin haft racebajs. Men det är helt ok nu. Dessutom så är dom ju så aktiva nu så dom hinner inte lägga på sig så mycket. Har tagit en del bilder och som vanligt finns dom att se på min hemsida
Vikten denna veckan är

Vanessa 515g +88g
Val 650g +100g
Vincent 550g +51g
Vin 564g +28g





Vanessa







Val








Vincent







Vin





2 kommentarer:

  1. kan bara hålla med om att Vins blick kan smälta isberg,, jösses

    SvaraRadera
  2. Ja, de är bara så läckra och man drunknar i ögonen!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck