Sidor

torsdag 1 november 2012

Olivias bebisar 4 veckor


Och nu händer det grejer här. Det börjar bli svårt att slita sig från dom. Jag ligger gärna på golvet och låter dom klättra på mig. Tom är den som vågar sig riktigt högt. Och det är Tom som är först på det mesta, att äta, klättra över hinder och gå på toa. Går på toa gör dom alla nu. Efter att jag kom hem i söndags efter utställningen så gick dom till ett hörn och det visade sig att dom hade kissat där. Kunde ju inte göra så mycket då jag inte var hemma men dom fick låda i måndags och allt funkade direkt.....duktiga små kizzar.

När det gäller mat så vill dom äta, men det är problem för både Jamie och Olivia gamar åt sig maten även om dom först får mat så dom blir mätta. Och om dom inte orkar av maten så tar dom bebisarna i nacken och lyfter in dom i lådan. Så från och med idag så får dom inte vara inne när jag ger bebbarna mat, dom får vara med när dom har börjat äta ordentligt.....vilket jag gissar blir efter helgen.

Sen så är dom ju nyfikna också. Så igår så sågade jag ut paneler som täcker ingången att komma under soffan. Det är trångt där och jag vill inte riskera att dom fastnar. Och så här får det se ut till dom flyttar för även om dom kommer att bli större väldigt snart och inte kunna komma under så finns det ju bebisar som är mindre än dom......Luna ska ju också snart ha sina. Det finns massor av bilder på dom på min hemsida

Deras vikter idag är
Tom 409g +49g
Tina 471g +95g
Tèa 406g +73g
Tony 437g +91g
Tammy 388g +97g



Tom 







Tina 







Tèa 







Tony 







Tammy 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck