Sidor

fredag 30 november 2012

Hjälpsamma bebisar!!!

Jag känner mig nästan duktig. För nu har även jag lyckats få till lite adventspyssel. Men det var inte lätt kan jag lova. Med 13 bebisar...nåväl...9 bebisar för dom minsta 4:a gjorde inte så mycket väsen av sig. Men med 9 bebisar är det inte så lätt då alla fick för sig att dom skulle hjälpa mig.
-Matte, matte...denna lampan funkar inte....den tar jag. Och med belysning i munnen sticker Tony iväg som en racebil...med Tina Tom och Tammy efter sig. För det är ju en slinga som rör sig framåt. Tills dom kommer till den lilla granen. Tvärstop.
-Vad är det här då....ååååå...det är ju roliga bollar i den...dom ska vi leka med. Och dom är starka mina små kizzar. För med en grankula som sitter fast drar dom med sig hela den lilla granen. Ja, jag har haft roligt iallafall.

I onsdags var vi iväg och plockade granris. För den som undrar...man får plocka från granar som ligger ner...Efter att ha placerat ut allt var det dax att få fram alla ljusslingor. Var även nere vid macken och köpte en gran. Förutom ljus i den så blev det talgbollar åt fåglarna...likaså bollar i busken framför köksfönstret. Tycker själv det ser mysigt ut ute nu med dom tända ljusen.  I och med att jag har bebisar hemma så har allting tagit mycket längre tid än vad det brukar göra. Jag har ju en del pyssel med dom också.

Igår kväll fick Lunas bebisar blötmat för första gången. Jag har nog aldrig haft det så lätt med att få ungar till att börja äta...här var det inte prat om smakprov. Dom åt så fort jag la ner fatet med maten. Lika bra har det gått idag, och idag har dom också gått på toan. Rummet hit in är öppet nu så här har varit blandade storlekar. Så liten av min tid har ju så klart gått åt att bara sitta och njuta av dom små liven.




2 kommentarer:

Här kan du lämna dina tassavtryck