Sidor

lördag 3 november 2012

Underbara ungar

Jag är i himmelriket...och här vill jag stanna. Det går inte att beskriva hur underbara dom är. Nu händer det så mycket, och det händer från den ena minuten till den andra, så det gäller att vara med i svängarna. Nu är alla vakna längre stunder, dom har börjat leka, både för sig själva och med varandra. Jamies bebisar som är 2 veckor yngre har inte alls några problem med att hänga med. Nackdelen för dom just nu är att dom inte har lika mycket tänder framme att bitas med...och det vill jag lova att  dom andra har.

Som vanligt så har bebisarna egna dagsrytmer och dessa är inget undantag. Igår kväll mellan 21.00-22.00 kunde vare sig jag eller Benny slita oss från dom. Jag kan lova att det blev många skratt. Även om dom är stadiga så är dom ju inte riktigt hundra än. Så när dom springer ser det så kul ut, eller när dom ska attackera varandra. Emellanåt står dom på huvudet. Jag var på väg att filma igår men det går inte för dom är överallt och ingenstans. Tom ska ju hela tiden klättra på mig när jag sitter på golvet och nu har även dom andra börjat. Jag kan heller inte komma på att jag har haft någon kull som så tidigt springer efter mig. Oftast så håller dom sig inom ett visst område där dom känner sig trygga. Men nu på morgonen hade jag alla efter mig ut i köket. Till och med Jamies var på väg. Fast där gick det inte lika snabbt, dom klarar inte det hala golvet riktigt än så dom hasar sig fram.

Vi har en äkta trötter i gänget också, och med gänget menar jag nu båda kullarna. Gissa vem :) Javisst är det Tony. Han sover mycket och det syns på honom. Han är så goe och rund. Igår kväll när dom började leka så var han så trött så han inte ens orkade resa sig för att leka i början.....han låg på samma ställe länge och viftade bara lite smått med tassarna mot dom andra. Den minsta av dom alla är ju Vanessa. Men det är gott gry i henne. Hon ger sig på vem som helst av dom och hon vinner varje gång. Måste säga att det känns så rätt att behålla henne. Hon kanske inte ser så mycket ut just nu, ja inte henne syskon heller då ögonen inte är riktigt vidöppna än, men jag ser åt vilket håll det går. Hela Jamies kull är väldigt tystlåtna. Jag kan göra vad jag vill med dom och dom ger inga ljud ifrån sig. Den som ger minst ljud ifrån sig...inget alls är Vincent. Han liksom bara är. Både Vincent och Vin kom fram till fatet med maten i morse och jag lät dom smaska en kort stund.

Att jag sen har 3 tjejer som redan vid 4 veckors ålder är kräsna när det gäller mat är en annan femma. Trots sin låga ålder så ska dom redan gräva ner maten dom inte vill ha. Mamma Olivia upp i dagen. Fast Tina har börjat ge med sig och äta. Det blir till att åka och köpa flera olika sorter idag för att se vad dom gillar bäst. Dom får precis vad dom vill ha, bara dom äter. Och just det....rumsrena är dom också redan. Så det är anledningen till att dom får vara ute i det fria.

Nu är även Steve och Vin tingade. Priscilla flyttade i måndags till Kicki i Finspång och dom blev helt betagna av Steve så dom ville ha honom också. Blir till att hålla koll där när kattungar kommer. För det kanske dyker upp en Lottakatt där :) Så nu har jag bara 3 kattungar kvar som är till salu. Val, Tammy och Téa. Fast det finns intressanter på dom alla dock är dom inte reserverade. När det gäller Téa så är det en tjej som är jätteintresserad av henne, hon måste bara övertala mannen ;) Och där kommer jag att be om ett svar snarast. Vill dom inte ha henne så stannar hon här hemma. Men det är bara dom jag säljer henne till och jag har ju redan sagt ja ifall dom vill ha henne så det tar jag inte tillbaka. Men jag måste veta.
Jag tror att jag aldrig har fått nya hem till bebisarna så snabbt som nu. Jag har inte haft någon annons ute på mer än Steve. Olivia och Jamies bebisar har jag bara inte hunnit få ut och jag tror inte det blir någon annons på dom heller...fast man vet aldrig.

När det gäller Lunas kommande bebisar så behöver hon få många för att flera ska bli tillfredsställda. Det är redan 3 rödsilver tjejer som är reserverade och en chokladpadda. Undrar om det blir någon över till mig efter Fjodors sista kull här. Vi får se. Röda hanar har det också visats intresse för.

På bilden är det Téa som ligger och visar upp sin fina pussmage. 





3 kommentarer:

  1. Å gud så söt hon är.... måste vara olagligt i sverige va?

    SvaraRadera
  2. Fruktansvärt ohyggligt söt ...

    SvaraRadera
  3. Hjälp, vad är det man har tingat?! :)
    Hoppas att han bara är lite sen och
    att det snart blir lite fart på honom också! :)
    Mia

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck