Sidor

tisdag 20 november 2012

Kvällsbus

Först hade jag inga planer på att lägga upp filmen......man blir kanske lite yr i höööööövet. Men det blir ju så när jag ska försöka filma dom när dom springer runt och busar. Så ja....håll till godo med filmen. Förresten...klickandet i alla mina filmer beror på att kameran zoomar och jag kani nte göra något åt det...inte när det är så mycket rörligt ;)

Idag så började Casper dia på Jamie....och han har även diat på Olivia. ser ju inte så lite komiskt ut för han är ju så stor.....Men jag har inte hjärta att slita bort honom. Så länge mammorna accepterar det så låter jag det vara. Kan ju inte låsa in honom bara för det.
Har försökt att ta lite bilder på Luna och Jamies bebbar idag....får ju besök i morgon och jag vet ju att det tar tid att fota så jag tänkte underlätta för mig. Det gick bara att fota Lunas bebisar. Dom var iallafall stilla några sekunder åt gången...det är inte Jamies. Och Vincent är helt omöjlig att fota. Han vill verkligen inte. Så fort han hör pipet av kameran så vänder han bort huvudet innan jag hinner fota. Även dom andra av Jamies var svåra att fota idag så jag har inget val mer än att göra ett nytt försök i morgon iallafall. Förhoppningsvis blir det fint väder med mycket ljus i köket...annars så filmar jag :)

Bilderna idag är taskiga i färgen men dom är inte tagna med blixt och ljuset är från en lampa


Först ligger Casper och visar upp hela paketet





Här är det jag som är Kungen





"Jag ligger bara här och kollar läget lite"






"Ser ju gott ut så jag tar mig en slurk jag också"





Téa är trött (bild tagen med blixt)




Sötnos







1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck