Sidor

tisdag 13 november 2012

Långfilm och bildbomb

Idag blir det massor av bonusbilder. Den som saknas är Val som ligger och sover....och givetvis bebisarna som är inne hos Luna. Och i slutet kommer det en långfilm. Tror aldrig jag har filmat så länge så denna gången, men jag kände att jag inte ville göra något avbrott...filmen är på hela 5,33 minuter. När det gäller bilder så sätter jag inte ut några namn till varje bild. Jag är rätt så säker på att du som har tingat eller reserverat vid detta laget känner igen just din bebis :)

Jamie och Olivia har det inte lätt just nu. Båda tycker att det är jobbigt att dia bebisarna på grund av att det gör ont nu när alla har tänder. Olivia har försökt men går ifrån efter bara ett par minuter. Hon vill inte ge dom di vilket har resulterat i att hon idag har fått mjölkstockning. På med en massa olja så att hon får massera upp det själv. Jamie ger dom fortfarande di, men jag tror inte det är så länge till. När dom äter så ligger hon och gnyr och skriker till ibland. Och just idag har jag märkt extra mycket att dom inte får i sig vad dom vill i mjölkbaren.....idag har dom ätit riktigt mycket och bra av blötmaten....till och med Jamies bebisar.

Det har blivit lite ändringar när det gäller bebisar till salu igen. Mannen som ville ha Val bestämde sig idag för att han nog ville ha en hona istället...han hade ingen erfarenhet av hanar. Så nu är Anjelica reserverad till honom igen, och Val är till salu.


Vikterna på Lunas bebisar idag är
Anastasia 181g + 14g
Anjelica 192g +5g
Audrey 190g +12g
Alan 200g +12g



Här kommer alla bilderna....tror inte ens jag har haft så många bilder på en och samma gång heller :)
Hur som helst....detta är till er alla från oss alla




























































3 kommentarer:

  1. Vilken skillnad bara sedan vi var in i tisdags. De var ju äckligt söta då och är om mer, ännu sötare nu

    SvaraRadera
  2. Ja, jag säger bara det ... UNDERBART!!! kan sitta hur lägen som helst o bara njuta ... och längtar .... förstår inte vad Mia tänker på???? Snart ger jag Linda chansen i stället ....

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck