Sidor

torsdag 15 november 2012

Olivias bebisar 6 veckor


idag är dom alltså redan 6 veckor. Och det är nu dom börjat fokusera lite mer på vad jag gör och dom tittar med stora ögon på allt som jag viftar med. Så i vanligt ordning tog jag fram rekvisitan....den lilla korgstolen....och fotade. Det gick väldigt snabbt idag att få bilderna, men som sagt.....dom satt fint och var nyfikna och lekte modeller.
Lek ja...nu är det hallen som gäller...skooooooor. Att leka med skor och stoppa huvudet i dom är fantastiskt roligt. Och Jamies bebbar som då är 2 veckor yngre hänger med på alla rackartyg...Dom hade annars inte gett sig iväg ända ut i hallen för att leka med skor...och inte hade dom kommit ut i köket för att äta.

Varje dag så räknar jag till 9...flera gånger om dagen bara för att ha koll på var alla är. Idag kom jag bara till 8. Med hjärtat i halsgropen gick jag och letade precis överallt....och räknade igen. Jag kom iallafall fram till att det var Tammy som saknades. Och till slut hittade jag henne...Hon låg och sov i leksakskorgen bland alla leksaker. Och då hade jag ändå tittat där tidigare men inte sett henne.
Några bilder av dom som jag tog kommer här och resten finns på hemsidan. Vikten på dom idag är:
Tom 623g +130g
Tina 656g +93g
Tèa 564g +93g
Tony 603g +100g
Tammy 519g +116g


Tom




Tina




Tèa




Tony




Tammy





1-2-3-4-5-6-7-8-? VAR är Tammy??? Jo, hon ligger och sover obekymrat ibland leksakerna




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck