Sidor

tisdag 6 november 2012

DoDay för Luna

Idag är det dag 65 för henne och idag har jag räknat att hon ska få sina bebisar. Men dom har inte kommit än. Fast hon har varit lite orolig, och bäddat extra mycket. Jag hade ju planer på att hon skulle ha i buren, den som hon fick i förra gången. Men den lånade jag ut, och trots att jag sa att jag måste ha den som helgen som var så har jag inte fått den :( Och jag har inte lust att tjata. Det går nog bra iallafall. Jag som trodde hon skulle få för 5 dagar sedan när proppen gick men nu går hon väl över tiden bara för det....som förra gången med 2 dagar.

Det går jättebra med alla Olivias bebisar både när det gäller mat och toa. Och dom vill gärna vara med överallt, klättrar upp i soffan hur lätt som helst. Fast problem är det iallafall. Olivia gillar inte att dom är ute på vift och hon gillar inte att dom äter själva...hon gillar inte ens att dom går på toan själva. Vilket slutar med att hon bär tillbaka dom där hon tycker dom ska vara. Vilket resulterar i att dom skriker för det gör väl ont när dom är så tunga för hennes lyft. I och med att dom skriker så blir Jamie orolig och då gör hon som Olivia, bär på dom. Så i morse var jag tvungen att gå ut och såga till ett litet högre skydd för att dom ska hålla sig inom det och så att mammorna är lugna. Än så länge har det gått bra under dagen, dom leker därinne. Men jag tror att redan framåt kvällen så kommer dom att komma på att dom kan klättra upp i soffan från deras sida också. Vi får se hur det går.
Dom kanske blir så trötta efter besöket idag då Lisa och Roy kommer förbi en sväng. Då kommer jag att öppna upp så dom får komma ut och leka lite med mig och sina leksaker som är för stora för att vara i "bolådan"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck