Sidor

lördag 12 februari 2011

Tindra 6 veckor.

Här går allting undan....tiden bara rinner iväg. Idag är det alltså 6 veckor för Tindra. Magen växer som sjutton på henne......den ser iallafall betydligt större ut än vad Suzies gör. Tindras huvudsakliga syssla är att äta.....och sova :-) Och så har nu även hon kommit in i perioden när hon är extra kelig. Långt ifrån vad Suzie är, men ändå. Jag har inte kunnat känna bebbarna än, men det kommer väl. Idag väger hon 4137g och har under veckan ökat med 209g, nu sammanlagt 491g. Förra kullen så hade hon bara gått upp med 310g vid vecka 6, och jag kommer ihåg (har läst) att jag bara trodde att det skulle bli 1 kattunge.......kanske 2 :-) Nicole gissade då på 3. Ingen av oss hade rätt för det blev ju 5 bebbar. Undrar just hur många hon får denna gången.

Jag tycker ju att Tindra har mycket större mage än Suzie, och att Suzie har gått upp lite i vikt. Visserligen är dom ju olika byggda, men nu när jag kollade Suzies vikt när det var 6 veckor för henne så hade hon gått upp 640g........så trots att jag tycker att Suzie har gått upp lite så är det ju ändå stor skillnad på henne och Tindra.....Tindra väger 219g mindre. Det börjar närma sig bebbdax och det är så spännande....Jag längtar massor till nästa torsdag :-)

Något som jag blir lite nervös över är att Suzie idag lät Kurt sutta på henne. Inte alls bra. Jag vill inte att värkarbetet sätter igång. Ända fram till igår så har hon sagt ifrån, men idag så bara lät hon honom sutta. I och för sig så underlättar det ju för bebbarna sen när dom ska ha mjölk, men jag vill inte att Kurt ska hålla på med Suzie nu. Eventuellt så får Kurt vara med Fjodor i rummet inatt......för om jag sover så har jag ingen koll. Men det har hänt bara en gång idag och jag får hoppas på att det inte händer igen. Jag tog lite bilder idag men dom blev så dåliga så dom sätter jag inte ut :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck