Sidor

måndag 28 februari 2011

Min vikt-7 veckor

Idag har det alltså gått 7 veckor. Jag har inte bloggat om det dom 2 föregående veckorna, men det har ju varit fullt upp med annat. Dessutom så har det inte varit så mycket att skriva om......Jag har stått på samma vikt 90kg i 2 veckor. Och imorse när jag ställde mig på vågen så kände jag verkligen bara för att ge upp det här. Jag har gått upp 800g, idag väger jag 90,8kg. Hur som helst, nu har jag gått ner 6½kg. Jag har minskat med 2 cm på bröstmåttet, magen 9 cm och stussen med 4 cm. ) cm låter kanske inte mycket, men när jag sätter måttbandet över magen på hur det var innan så blir det en stor glipa. Jag tog ju "ledigt" från träningen också sammanlagt 5 träningsdagar.......det var ju när jag väntade på Suzies bebis, och sedan när han kom så har jag ju vakat och matat honom så jag har varit för trött för att träna. I och med att jag har varit uppe så länge på kvällarna och så mycket på nätterna så har jag ätit mer, har ju varit hur hungrig som helst. Jaja....så kan det bli. Kände inte för att träna imorse men kom iväg ändå.....kände mig dubbelt så duktig bara för det. Sen så var jag och solade i eftermiddags. Och imorgon förmiddag så ska jag till Gislaved och plocka ögonbrynen samt färga dom. Märker ni någon skillnad??????

Jag skriver inte bara om Mick och att jag har matat honom. För inatt fick han ingenting från mig och ingenting idag heller på hela dagen. Han har hållt sig lugn och med andra ord...HAN ÄR MÄTT.....Suzies mjölk har kommit igång nu :-) Är bara så glad för det. Idag väger han 204g och har sedan igår gått upp med 14g. Inte så dåligt med tanke på att jag inte alls har matat honom idag då.

Tyvärr så har lille Pavarotti fått somna in idag :( Tänker på Lena som har matat honom dygnet runt för att försöka klara honom. Men det gick alltså inte. Så nu har han fått komma hem för gott.



Måste bara lägga upp ett par på Tindra. Hon är en riktig liten tjockis nu :-)


2 kommentarer:

  1. Sorg: Ja, det var en tung dag i dag med lille Pavarotti, men, som du säger så har han fått komma hem nu lugnt och stilla och slipper kämpa mer.
    Glädje 1: VILKEN TJOCK KATT DU HAR! Det måste vara 10 bäbisar ... minst .... Det blir en spännande helg!
    Glädje 2: De fem fantastiska bäbisarna som sussar i bananlådan under mitt skrivbord.
    Kram
    Lena

    SvaraRadera
  2. Stackars Lena som kämpat så vad sorglig det är att mista ett älskat djur!!!

    Men hur många kattungar kommer du få??????????? Hon har en stor mage där finns nog många fina pärlor, tänker på dig!!!

    Lycka till mossan hälsar Doris! Vad tyckte du om blider på bloggen?

    Storkramis

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck